Todella nolo filmaus – Penarolin maalivahti työnsi naamansa vastustajan kyynärpäähän ja pisti show’n päälle

Penarolin Washington Aguerre

Uruguayn liigassa nähtiin nolo temppu, kun Penarolin Washington Aguerre yritti räikeästi filmata vastustajalle ulosajoa.

Penarol ja Nacional pelasivat maalittoman tasapelin Uruguayn liigan perjantain kierroksella, mutta vaikka maalit jäivät tekemättä, nousi pelistä silti puheenaiheita.

Ottelussa nimittäin nähtiin jalkapallon rumimpia puolia, kun Penarol-vahti Washington Aguerre yritti härskiä temppua. Kyseinen episodi sattui ottelun 70. minuutilla, kun Nacionalin Ruben Bentancourt sai hyvän maalipaikan.

Bentancourt nosti pettyneenä kätensä päänsä päälle, jolloin Aguerre haistoi tilaisuuden. Hän käveli Bentancourtin vierelle, tunki naamansa tämän kyynärpään seutuville ja pisti sitten show’n pystyyn. Aguerre esitti, että Bentancourt olisi tölväissyt häntä kyynärpäällä naamaan ja kaatui teatraalisesti kentän pintaan.

Tuomaristo ei miinaan mennyt, joten Aguerre ei saanut palkintoa nolosta ja räikeästä filmistään, mutta eipä erotuomari sen puoleen nostanut hänellekään varoitusta, vaikka se olisi ollut vähintäänkin ansaittu.

Penarolin maalivahti Washington Aguerre sortui törkeään filmaukseen:

Katso myös: Chelsean Conor Gallagher valtavan kohun keskellä – seura julkaisi tiedotteen ja yritti suitsia vihapuhetta


Pelaajat:
Joukkueet: