Pelottava käänne nyrkkeilymatsissa – ottelija kääntyi hakkaamaan olematonta vastustajaa

Simiso Buthelezi pelottava oikosulku

Etelä-Afrikassa järjestetyssä ammattilaisnyrkkeilyillassa koettiin pelottava hetki, kun Simiso Buthelezi alkoi lyödä olematonta vastustajaa.

Etelä-Afrikassa käydyssä ammattilaisnyrkkeilyillassa oli kovat panokset pöydässä, kun Simiso Buthelezi ja Siphesihle Mntungwa ottelivat WBF-liiton Afrikan kevyen sarjan mestaruudesta.

Ottelu eteni aina kymmenenteen ja viimeiseen erään, jolloin ottelu myös ratkesi. Tämä tapahtui vain 17 sekuntia ennen täyttä aikaa, kun Mntungwa tempaisi tujakan iskun Buthelezin leukaan ennen kuin hän sujahti köysistä läpi.

Kukaan ei vielä tällä hetkellä tajunnut, että Buthelezilla olisi mikään vialla. Nopeasti se kuitenkin kävi selväksi, sillä Buthelezi kääntyi kohti tyhjää kulmaa ja alkoi lyömään vastustajaa, jota kukaan muu ei kehässä nähnyt. Tuomari ensin hämmästyi kaikkien muiden tavoin näkemästään, mutta havahtui tilanteeseen ja keskeytti ottelun heti. Mediatietojen mukaan Buthelezi passitettiin paikalta suoraa päätä sairaalahoitoon.

Tutkimuksissa Butheleziltä löydettiin aivoverenvuoto, jonka todettiin aiheuttaneen kehässä nähdyn hämmästyttävän episodin. Lääkärit vaivuttivat Buthelezin koomaan, sillä hänelle ei voitu hänen tämänhetkisen kuntonsa vuoksi voitu tehdä vielä isompia toimenpiteitä. Buthelezin tila on häntä hoitavien lääkärien mukaan kriittinen mutta vakaa.

Eteläafrikkalaisessa nyrkkeilytapatumassa koettiin pelottava hetki, kun Simiso Buthelezi menetti otteensa todellisuudesta:

Katso myös: Kolumbian ympäriajossa uskomaton tapaturma – pyöräilijä juhli etappivoittoa ja kolasi vaimonsa tajuttomaksi