Pelivihjeet: Real Madrid matkustaa Kyprokselle Apoelin vieraaksi

Pelivihjeet: Real Madrid matkustaa Kyprokselle Apoelin vieraaksi

Pelivihjeet pitävät sisällään jälleen tiistaina lapun, jolla ollaan mukana myös NordicBetSnowball-kilpailussa. Tässä päivän valinta!

Pelivihjeet:

Apoel – Real Madrid

Real Madrid ei ole vielä varmistanut jatkopaikkaa, mutta tänä iltana se on mahdollista tehdä, mikäli voitto irtoaa. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi aikaisemmin syksyllä Realin 3-0-voittoon. Madridilaisjoukkueen kone on kuitenkin tökkinyt pahemman kerran viime viikkojen aikana, joten Zinedine Zidanen miehistöllä riittää näytettävää. Joukkueen ykköstähti Cristiano Ronaldo ei ole liiemmin maaleja tehnyt, joten portugalilainen on varmasti kentällä tulta ja tappuraa. Apoel lähtee varmasti otteluun puolustuksen kautta, mutta mikäli vieraat onnistuvat aikaisessa vaiheessa maalinteossa, niin ottelu saattaa revetä. Real Madridin yli 2,5 maalia valitaan lapulle tiistaina.

NORDICBETILLE TÄSTÄ!

PS. Muista myös hyödyntää NordicBetin tarjous Mestarien liigaan, sillä tarjolla on 10 euron ilmainen liveveto sekä 5 euron kasinobonus. Ohjeet kampanjaan löydät TÄSTÄ LINKISTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vihjeet, kilpailut sekä tietysti vedonlyöntituplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut