Olympialumilautailija Anton Lindfors vieraana #Pelipaikoilla-podcastissa

Anton Lindfors

Pallomeren #Pelipaikoilla-podcast sai tällä viikolla arvovaltaisen vieraan, kun olympiatason lumilautailija Anton Lindfors kävi keskustelemassa omasta urastaan lumilautakrossin tämän hetken miesten ykkösnimenä Suomessa.

Podcastin vieraana olympialumilautailija Anton Lindfors

#Pelipaikoilla-podcast toteutti tällä viikolla jakson lumilautailusta ja vieraaksi saapui yksi lajin suurimmista suomalaisnimistä Anton Lindfors. Ensi vuonna 30 vuotta täyttävä Anton on omien sanojensa mukaan laskenut jo kymmenen vuotta lumilautakrossin maailman cupia ja tämän lisäksi hän on edustanut Suomea sekä Sotshin että PyeongChangin olympialaisissa. Matkalle on mahtunut ylä- ja alamäkiä ja nyt mies tähtää Pekingin olympialaisiin.

Osana Sveitsin maajoukkueen organisaatiota

Anton on tällä hetkellä osa Sveitsin maajoukkuetta, sillä pienellä tiimillä läpiviety kausi 2015-2016 ohjasi etsimään vaihtoehtoja myös maailmalta. Lopulta Antonista saatiin tarjous Sveitsin maajoukkueesta, jossa mies on laskenut nyt useamman vuoden.

Mainos alkaa:

– 2016-2017 talvi oli ensimmäinen Sveitsin maajoukkueen mukana ja olen kyllä ollut siihen tyytyväinen kaikin puolin.

– Itse asiassa PyeongChangin olympialaiset asuin sveitsiläisten mukana enkä Suomen, kertoo Lindfors kokemuksistaan Sveitsin maajoukkueen matkassa.

Lautailu Sveitsin joukkueessa on ollut hienoa ja mies kertookin saavansa täysin samanlaisen kohtelun kuin kuka tahansa Sveitsin maajoukkueen laskija.

Oman tason täysi ulosmittaaminen vielä edessä

Kysyttäessä kuinka hyvä Anton on suhteessa Sveitsin maajoukkueeseen nähden vastaus on yksiselitteinen.

– Omasta mielestä mä oon joukkueen paras, toteaa Lindfors ja naurahtaa perään.

Maailman tasolla Anton kokee kuuluvansa TOP10-laskijoihin, kunhan vaan paikat kestävät ja saadaan ehjä kausi laskettua. Viime vuosina taso on riittänyt 20-30 sijoituksille, mutta nälkää ja potentiaalia löytyy vielä nostaa itsensä takaisin kärkikymmenikköön, jossa Anton oli uransa alkuvaiheilla parhaimmillaan hopealla.

– Silloin mä mietin että täähän on helppoo, naureskelee useampaa kokemusta rikkaampi Lindfors.

Paljon mielenkiintoista asiaa huippu-urheilusta, lumilautailusta sekä arvokisoista sisältävän jakson pääset kuuntelemaan Spotifyssa, SoundCloudissa ja Apple Podcastsissa alla olevista linkeistä.

Spotify: https://open.spotify.com/episode/345uxFVTbMpHZUlAnbLbdf?si=GsnYW2RJQp6ITQj5bX3TbQ

SoundCloud: https://soundcloud.com/pelipaikoilla/vieraana-olympialumilautailija-anton-lindfors

Apple Podcasts: https://itunes.apple.com/fi/podcast/pelipaikoilla-podcast/id1449480994?mt=2

Kuuntele myös aiemmat lähetykset

Pallomeren Pelipaikoilla-podcastin aiemmat lähetykset löydät kätevästi TÄÄLTÄ.

Pallomeri.net -sivustolta löydät päivittäin kaikki urheilumaailman päivän kuumimmat puheenaiheet sekä urheilu-uutiset poimituista eri lähteistä. Urheilu-uutisten lisäksi ilahdutamme lukijoitamme päivittäin ilmestyvillä hauskoilla videoilla, mahtavilla kilpailuilla sekä muulla urheiluaiheisella sisällöllä.