Koreografi Antton Laine – “Ei ole epäonnistumista, vaan on menoa onnistumiseen”

Antton Laine

Koreografioillaan yhdeksän joukkuevoimistelun maailmanmestaruutta voittanut Antton Laine vieraili tällä viikolla #Pelipaikoilla-podcastissa.

#Pelipaikoilla-podcastin vieraana yhdeksän MM-kultaa voittanut Antton Laine

#Pelipaikoilla-podcastissa toteutettiin tällä viikolla huippumielenkiintoinen jakso, jossa koreografi Antton Laine kävi keskustelemassa omasta lajistaan eli koreografioiden tekemisestä aina maailman kirkkaimmalle kärjelle sekä myös matalampien ennakko-odotuksien joukkueille.

Lähtökohtana koreografioissaan Anttonilla on halu haastaa ja toteuttaa jotain sellaista, mitä ei vielä ole nähty. Antton antaa jaksossa myös vinkkejä sekä koreografioita suorittaville urheilijoille että myös omia koreografioitaan toteuttaville henkilöille.

Mainos alkaa:

Taiteen ja kilpailun konflikti

Anttonin mukaan taiteen kanssa kilpailemisessa on havaittavissa konflikti eikä itse kilpailutilanne ole työn parasta antia. Sen sijaan Antton keskittyy prosessiin ja nauttii nimenomaan koreografian teosta, ei niinkään valmiista lopputuloksesta.

– Paljon enemmän mua kiinnostaa se prosessi ja se mikä ei vielä ole valmista, Laine avaa ajatuksiaan.

Taitelijakaan ei aina ymmärrä taidetta

Anttonista huokuu palo luoda ja hän on omien sanojensa mukaan taitelija. Aina ei kuitenkaan taitelijatkaan ymmärrä taidetta, josta Antton antaa hauskan esimerkin taulujen osalta.

– Kun menee tauluja kattelemaan, niin joskus mä ihmettelen, että mikä ihme tässä on niin hienoa, Laine avaa ja naurahtaa perään.

Tärkeintä on uskoa itseensä

Keskeinen teesi Anttonilla liittyy siihen, että tekemällä sitä mitä rakastaa ja uskomalla omaan juttuun, voi saada aikaan valtavan hienoja asioita. Tällä kantavalla teemalla kuuntelijoille tarjoillaan paketti koreografioiden maailmaan, jonka pääset kuuntelemaan Spotifyssa, SoundCloudissa ja Apple Podcastsissa alla olevista linkeistä.

Spotify: https://open.spotify.com/episode/2OzgB4TM1T0P32iz6SnR0I?si=lJZgdz7_Tfao_7A25aGZZA

SoundCloud: https://soundcloud.com/pelipaikoilla/vieraana-yhdeksan-mm-kultaa-voittanut-koreografi-antton-laine

Apple Podcasts: https://itunes.apple.com/fi/podcast/pelipaikoilla-podcast/id1449480994?mt=2

Kuuntele myös aiemmat lähetykset

Pallomeren Pelipaikoilla-podcastin aiemmat lähetykset löydät kätevästi TÄÄLTÄ.

Pallomeri.net -sivustolta löydät päivittäin kaikki urheilumaailman päivän kuumimmat puheenaiheet sekä urheilu-uutiset poimituista eri lähteistä. Urheilu-uutisten lisäksi ilahdutamme lukijoitamme päivittäin ilmestyvillä hauskoilla videoilla, mahtavilla kilpailuilla sekä muulla urheiluaiheisella sisällöllä.