#Pelipaikoilla-podcast: Sasu Salin avaa mitä asioita kannattaa seurata Suomen pelissä

Sasu Salin

#Pelipaikoilla-podcastin tämän tuotantokauden viimeisessä jaksossa vieraana koripalloilija Sasu Salin! Jaksossa käydään läpi miehen mielenkiintoista uraa sekä muun muassa maajoukkueemme pelitapaa.

Podcastin vieraana koripalloilija Sasu Salin

#Pelipaikoilla-podcastin vieraaksi saapui Susijengissä ja Espanjan pääsarjassa Teneriffan joukkuetta edustava Sasu Salin. Jaksossa kuullaan katsaus Sasun urakehitykseen aina Malmin Super-Koriksesta Espoon ja Slovenian kautta Espanjan koripallon pääsarjaan sekä keskustellaan Suomen koripallomaajoukkueen eli Susijengin tulevista koitoksista EM-karsinnoissa. Sasu avaa myös koripallon ammattilaiselämää sekä antaa tärppejä maajoukkuekoripallon seuraamiseen.

Jaksossa käsitellään myös sitä, millainen pelaaja Sasu on ja missä hän näkee vielä itsellään kehitettävää. Sasu antaa myös hyviä vinkkejä tulevaisuuden koristähdille esimerkiksi pallonkäsittelyn tärkeydestä.

Mainos alkaa:

Susijengin pelitapa

Mielenkiintoista sisältöä saatiin myös siitä, kun Sasu avasi Suomen koripallomaajoukkueen eli Susijengin pelitapaa ja millaisia aseita Suomi pyrkii käyttämään vastustajia vastaan ja mikä taas puolestaan toimii Suomea vastaan pelatessa. Tästä saatiin hyvää ennakointia myös tuleviin EM-karsintoihin, joissa Suomi pelaa ensi viikonloppuna. Keskeistä Suomen pelissä on vahva nojaaminen kolmen pisteen heittoihin sekä pelaajien suhteessa pienemmästä koosta johtuva tapa puolustaa.

Viihdyttävän keskustelun koripallosta, maailmalla pelaamisesta ja maajoukkueen edustamisesta pääset kuuntelemaan Spotifyssa, SoundCloudissa ja Apple Podcastsissa alla olevista linkeistä.

Spotify: https://open.spotify.com/episode/1j8DgbLMi09iPmiKuX0R56?si=a7Y8IjyJRfCQXIVvePdjfw

SoundCloud: https://soundcloud.com/pelipaikoilla/vieraana-koripallomaajoukkueen-sasu-salin

Apple Podcasts: https://itunes.apple.com/fi/podcast/pelipaikoilla-podcast/id1449480994?mt=2

Kuuntele myös aiemmat lähetykset

Pallomeren Pelipaikoilla-podcastin aiemmat lähetykset löydät kätevästi TÄÄLTÄ.

Pallomeri.net -sivustolta löydät päivittäin kaikki urheilumaailman päivän kuumimmat puheenaiheet sekä urheilu-uutiset poimituista eri lähteistä. Urheilu-uutisten lisäksi ilahdutamme lukijoitamme päivittäin ilmestyvillä hauskoilla videoilla, mahtavilla kilpailuilla sekä muulla urheiluaiheisella sisällöllä.