ESS: Peliitat älyttömän sopan keskellä – omistajaksi paljastui seuran unkarilaisvahvistus, hallitus lähti kävelemään

Peliitat Eetu Selänne Mestis - Pallomeri.net

Heinolan Peliitat on melkoisen sopan keskellä, kun seuran omistajaksi paljastui unkarilaisvahvistus Zoltan Nagy. Asiasta uutisoi Etelä-Suomen Sanomat.

ESS uutisoi vähintäänkin erikoisesta kuviosta, sillä Mestiksessä pelaava Peliittojen todellinen omistaja on seuran unkarilaisvahvistus Zoltan Nagy. Viime kaudella Suomi-Sarjassa pelannut Nagy saapui täksi kaudeksi Peliittoihin, jossa pistetili on vielä avaamatta.

Kesällä Peliittojen omistajaksi ilmoitettiin Henrik Mustonen, mutta ESS:n mukaan todellisuudessa omistaja on Nagy, jolla on Mustosen kanssa sijoitusyhtiö.

– Tämä oli kahden miehen projekti, kun minä ja Nagy lähdimme tätä vetämään. Nagyn mukaan ulkomailta piti tulla rahoitusta seuran pelastamiseksi, mutta syystä tai toisesta sitä ei ole tullut. Viime käänteissä Nagy on tuonut esiin, että hän haluaa päätäntävallan itselleen, Mustonen sanoo ESS:lle.

ESS:n mukaan pelaajat eivät ole olleet tietoisia Nagyn omistajuudesta, mutta sen sijaan valmennuksella on ollut tieto asiasta.

Tilanne Peliittojen ympärillä on hälyttävä tällä hetkellä, sillä seuran hallitus lähti kävelemään, joten seuralla ei ole tällä hetkellä ainuttakaan hallituksen jäsentä.

– En halua vielä sanoa muuta kuin että rahaa on tulossa ja tammikuun 9. päivä on yhtiökokous, missä muodostetaan hallitus, Nagy sanoo ESS:lle.

Rahalla onkin kiire, sillä verottaja vaatii Peliitoilta lähes 20 000 euron saatavia.


Joukkueet: