Pelicansin 10 000 euron VIP-paketti meni kaupaksi – ”Halusimme tukea ja auttaa seuraa”

Pelicans pelicansin ryan lasch / Pallomeri.net

Pelicansin taholta nähtiin viime viikonloppuna melkoinen markkinointitempaus, kun se laittoi myyntiin 10 000 euron VIP-paketin ottelutapahtumiinsa.

”Miltä kuulostaisi virallinen Liiga-ottelu privaattinäytöksenä yli 5 300 henkeä vetävässä Isku Areenassa?” lahtelaisseuran mainoksessa kysyttiin.

Paketin kuvauksessa sen sanottiin pitävän sisällään paikat 1-4 henkilölle – luonnollisestikin pääkatsomosta hallin parhailta paikoilta, jotka on vieläpä rajattu juhlallisin punaisin VIP-köysin. Saapuminen peliin ja paluu takaisin kotiin tapahtuvat ”Luxury-kuljetuksella”, joka noutaa katsojat toivomastaan paikasta ja toimittaa heidät haluamaansa osoitteeseen, mikäli tämä sijaitsee 120 kilometrin säteellä Lahden Isku Areenalta.

Mainos alkaa

Hollolalainen perheyritys Viherpalvelut Hyvönen Oy päätti ostaa paketin lauantaina pelattavaan Pelicans–Jukurit-otteluun.

– Meidät valittiin Hollolan vuoden 2019 yrittäjiksi emmekä ole tuota palkintoa mitenkään juhlineet, niin tässä on hyvä tilaisuus myös siihen, Hyvönen Oy:n talous- ja henkilöstöjohtaja Katja Hyvönen kertoi tiedotteessa.

– Halusimme tukea ja auttaa seuraa. Pelicans on pelannut todella hienosti tämän kauden ja onhan se upeaa päästä seuraamaan ja kannustamaan joukkuetta privaattipaikoille, Hyvönen totesi.

Paketin tarkemmasta sisällöstä voit lukea lisää aiemmasta artikkelistamme.


Joukkueet: