CHL: Pelicans – Yunost Minsk – tässä ilmainen live stream otteluun!

CHL: Pelicans – Yunost Minsk – tässä ilmainen live stream otteluun!

Pelicans jatkaa CHL-taivaltaan keskiviikkona, kun vieraaksi saapuu Yunost Minsk. Pelicans – Yunost Minsk -matsiin on saatavilla ilmainen live stream!

Pelicans – Yunost Minsk – live stream:

Pelicans aloitti CHL-pelinsä kolmella tappiolla ja yhdellä varsinaisen peliajan voitolla. Kaksi tappioista tuli Lausannelle, ja molemmat vasta voittolaukausten jälkeen, joten noistakin matseista lahtelaisille kertyi kaksi pistettä. Yhteissaldoksi kertyi siis 5 sarjapistettä.

Jatkopaikka on vielä täysin Pelicansin haarukassa, sillä kakkosena olevalla Trinecillä on kasassa 6 pistettä ja D-lohkon piikkipaikkaa pitävällä Lausannella 8.

Yunost Minsk on niin ikään viidessä pisteessä, joten taistelu jatkopaikoista tulee olemaan hurja. Valkovenäläisjoukkue on ennakolta kuitenkin lohkon heikoin joukkue, joten sen puolesta Pelicans on ”onnekkaassa” asemassa, että se pelaa kaksi viimeistä otteluaan tällä ja ensi viikolla juuri kyseistä joukkuetta vastaan.

Pelicans on esiintynyt Liigassa melko pirteästi, joten se pääsee hyvistä asetelmista ratkomaan CHL-jatkopaikkoja.

Kaikki lohkot ja täydellisen otteluohjelman löydät CHL-sivultamme.

Pelicansin ja Yunost Minskin välinen matsi käynnistyy keskiviikkona 9.10. klo 19:00. Ottelu näkyy ilmaiseksi Unibet-TV:stä.

Ilmaisen live streamin saat käyntiin, kun rekisteröidyt Unibetin asiakkaaksi ja pidät huolen, että pelitililläsi on vähintään 1€ positiivista saldoa. Näin saat käyttöösi koko Unibetin laajan urheilutarjonnan, kuten vaikkapa juuri live stream -palvelun.

Mikäli sinulla ei ole vielä Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!

Alta löydät parhaat palat Pelicansin edellisestä CHL-matsista, joka päättyi Lausannen 4-3-voittoon voittolaukausten jälkeen.

Huom! Myös tiistaina pelattaviin Frisk Asker  – Tappara sekä Skellefteå-Kärpät -matseihin on saatavilla maksuton live stream.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut