Pelicans tarjoaa taatusti unohtumatonta elämystä – 100 000 eurolla pääsee valmennustiimiin päiväksi

Iikka Kangasniemi Pelicans Liiga pelicansin / Pallomeri.net

Yleisörajoitukset ovat saaneet liigaseurat pohtimaan luovia ratkaisuja. Pelicans kauppaa isolla rahalla taatusti unohtumatonta elämystä.

Lahden Pelicans on yksi monista liigaseuroista, joiden kassa on kuralla ja jota koronaviruksen aiheuttamat yleisörajoitukset moukaroivat kovalla kädellä.

Tällä hetkellä seura saa ottaa kotiotteluihinsa vain 10 katsojaa, joten paikat perjantaina 14. tammikuuta pelattavaan KalPa-otteluun huutokaupataan kahden hengen paketteina. Korkeimman tarjouksen tekijä saa käyttöönsä Lahden hallin sauna-aition ja jos hinta nousee tarpeeksi korkealle, on tarjolla myös muita lisäherkkuja.

Jos paketin hinta nousee yli 1500 euron, saa huutaja itselleen haluamansa pelaajan gameworn-pelipaidan ottelun jälkeen. Jos taas paketti kipuaa yli 100 000 euron hintaluokkaan, on huutajalle tarjolla ennennäkemätön ja taatusti unohtumaton elämys.

Tällöin ostaja nimittäin pääsee valmentajaksi otteluun. Paketti sisältää koko päivän valmennustehtävissä joukkueen mukana päävalmentaja Tommi Niemelän alaisuudessa. Paketti pitää sisällään siis päivän mittainen valmentajasopimuksen Pelicansin kanssa,
rajaamattoman pääsyn joukkueen tiloihin ja vaihtopenkille ottelun aikana, oman valmentajan puvun, ottelupöytäkirjan sekä ostaja saa myös vastuulleen ottelun avauskentällisen laatimisen.

Tsekkaa myös: Räppäri Kodak Black hämmensi NHL-pelissä – seksisessio paljastuikin irstaaksi tanssiksi


Joukkueet: