Pelicans myy kaikkien aikojen VIP-pakettia – tarjolla ”maailman eksklusiivisin kiekkoelämys”

Pelicans pelicansin ryan lasch / Pallomeri.net

Talousvaikeuksissa oleva Pelicans yrittää lyödä rahoiksi myymällä tammikuun kotiotteluihinsa ”maailman eksklusiivisinta kiekkoelämystä”.

”Miltä kuulostaisi virallinen Liiga-ottelu privaattinäytöksenä yli 5 300 henkeä vetävässä Isku Areenassa?”

Näin kysyy verkkosivuillaan Lahden Pelicans, joka myy kolmeen tammikuussa ilman yleisöä pelattavaan kotiotteluunsa niin sanottua President VIP-pakettia, jota seura kutsuu ”Maailman eksklusiivisimmaksi kiekkoelämykseksi.”

Mainos alkaa

Paketti pitää sisällään 1-4 henkilölle paikat hallin parhailta paikoilta pääkatsomosta. Paikat on rajattu juhlallisin punaisin VIP-köysin. Saapuminen peliin ja paluu takaisin kotiin tapahtuvat Pelicansin mukaan ”Luxury-kuljetuksella”, joka noutaa katsojat toivomastaan paikasta ja toimittaa heidät haluamaansa osoitteeseen, mikäli tämä sijaitsee 120 kilometrin säteellä Isku Areenalta.

Ennen ottelua ja erätauoilla VIP-vierailla on käytössään sauna-aitio, missä on saunomisen lisäksi mahdollisuus ruokailla henkilökohtaisen ammattikokin valmistamia herkkuja ja nauttia virvokkeita rajattomasti all inclusive -hengessä.

Koko otteluillan ajan VIP-vierailla on käytössään henkilökohtainen hovimestari, joka huolehtii heidän tarpeistaan. Paikalla on ammattivalokuvaaja, joka ikuistaa illan ja huomioi kaikki kuvatoiveet. Tämän lisäksi VIP-vieraiden turvallisuudestanne vastaa henkilökohtainen turvamies!

VIP-vieraille suodaan myös mahdollisuus valita Pelicansin paras pelaaja, joka luovuttaa heille pelissä käyttämänsä mailan tai pelipaitansa ottelun jälkeen.

Rapeat 10 000€ maksavaan President VIP-pakettiin sisältyy myös mahdollisuus sopia muista räätälöidyistä lisäpalveluista, mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan.

Tsekkaa myös: Dallas Starsilla lukuisia koronatartuntoja – kauden alku lykkääntyy joukkueen osalta


Joukkueet: