Pelicans teki kyselyn kausikorttilaisilleen – jopa 91% hyväksyi tyhjennysmyynnin

Pelicans pelicansin / Pallomeri.net

Pelicans teki kyselyn kausikorttilaisilleen ja kertoi nyt sen tuloksista. Silmiinpistävimpänä nousi esiin se, miten laajalti tyhjennysmyynti hyväksyttiin.

Lahden Pelicans oli kenties päättyneen Liiga-kauden suurin floppi. Seura teetti kauden päätyttyä kyselyn kausikorttilaisilleen ja kyselyyn vastasi lähes neljännes kausikortin haltijoista. Pelicans julkaisi kyselyn tuloksia nettisivuillaan.

Kyselyn tuloksista yllättävin oli se, miten laajalti kausikorttilaisten keskuudessa annettiin ymmärrystä Pelicansin tyhjennysmyynnille. Yleisestä keskustelusta asian ympärillä on muodostunut kuva, että tyhjennysmyynnit ovat kannattajien, kausikorttilaisten ja oikeastaan kaikkien sidosryhmien pettämistä.

Pelicansin kausikorttilaiset ainakin osaltaan rikkovat tätä käsitystä. Vastanneista peräti 93% ymmärsi seuran toimet ja 91% antoi niille hyväksyntänsä.

Mainos alkaa

Vaikeasta kaudesta huolimatta 85% vastaajista koki olevansa vähintäänkin melko tyytyväinen Pelicansin kausikorttilaisena ja ainoastaan 10% ilmoitti, ettei aio jatkaa kausikorttilaisena ensi kaudella. Noin 40% ilmoitti vielä harkitsevansa kortin uusimista. Suurimpana vaikuttajana päätökseen koettiin tulevan kauden joukkue.

Kausikorttilaisten kehitysehdotuksissa esiintyi useaan otteeseen viestinnän tehostaminen ja erilaisten kausikorttilaistapahtumien lisääminen. Seuran mukaan näihin toiveisiin tullaan reagoimaan. Ensi kaudesta alkaen kausikorttilaisille viestitään muun tiedotuksen ohella viikoittaisella uutiskirjeellä, kausikorttilaiset tulevat saamaan kaikki seuran tiedotteet suoraan sähköpostiinsa. Tämän lisäksi seura lupaa, että heidän kanaviinsa tuotetaan kerran kuussa video, jossa vastataan kausikorttilaisten ja muiden kannattajien kysymyksiin.

Seura kuitenkin lisäsi perään hieman omituiselta kalskahtavan toteamuksen.

– Lisääntyneestä viestinnästä huolimatta Pelicans tulee pitämään kiinni tietyissä pelaajajulkistuksissa ja mahdollisissa erikoistilanteissa omasta lahtelaisesta tiedotuslinjastaan eli asioista tiedotetaan silloin ja siten, kun parhaaksi katsotaan. Ei ulkopuolisen paineen vuoksi tai miellyttämisen tarpeen takia, Pelicansin sivuilla kirjoitetaan.

Tsekkaa myös: Pelaaja-agenttien äänestys: Tässä ovat NHL:n kovimmat ”ryöstödiilit”


Joukkueet: