Video: Täydellinen ylikävely – Pelicans jyräsi HIFK:n jään rakoon

Video: Täydellinen ylikävely – Pelicans jyräsi HIFK:n jään rakoon

Pelicans aloitti Liigan pudotuspelit melkoisella näytöksellä, kun lahtelaisjoukkue nappasi kotiavauksesta 6-0-voiton HIFK:n kustannuksella.

Runkosarjassa kolmanneksi sijoittuneen Pelicansin ja kuudenneksi sijoittuneen HIFK:n välinen sarja oli ennakkoon varmasti puolivälierien kiinnostavin. Ensimmäinen ottelu ei kuitenkaan juurikaan jännitystä tarjonnut, sillä HIFK oli täysin aseeton Lahdessa.

Kamppailu oli ratkennut isäntien hyväksi käytännössä kahden erän jälkeen, sillä lukemat olivat 4-0. Päätöserä sujui vierasjoukkueen leirissä yhtä synkissä merkeissä, sillä Pelicansin pelaajat kaunistelivat lopulta loppunumeroiksi 6-0.

Illan tähtiä oli kolme syöttöpistettä kerännyt Juhamatti Aaltonen sekä kaksi maalia iskenyt Oliwer Kaski. Myös 33 torjuntaa kerännyt Juho Olkinuora ansaitsee isot kehut nollapelistään.

HIFK:lla riittää paljon mietittävää, kun sarja jatkuu lauantaina Helsingissä. Mikäli suunta ei käänny, niin kausi uhkaa loppua heti kättelyssä.

Myös illan toisessa puolivälierässä nähtiin yllätys, kun HPK ryösti välittömästi kotiedun itselleen TPS:n kustannuksella. Loppunumerot olivat hämeenlinnalaisten hyväksi 2-3.

Kaikki Liigan pudotuspelit näet suorana lähetyksenä Telian kautta!

Pelicans jyräsi HIFK:n ylitse

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen YouTubesta!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut