Pelicans hankki nimekkään vahvistuksen – Julius Honka seuran riveihin

Julius Honka Pelicans

Lahden Pelicans teki kovan luokan hankinnan puolustukseensa, kun se ilmoitti tehneensä lainasopimuksen Julius Hongan kanssa.

Honka teki aikaisemmin yhden vuoden mittaisen sopimuksen Dallas Starsin kanssa. Tuo sopimus oli osaltaan edesauttamassa lainasopimuksen syntymistä Pelicansiin, sillä tiedotteessa todetaan Pelicansin ja Dallasin päässeen yhteisymmärrykseen sopimuksesta ja Hongan tulo ei rasita lahtelaisten taloutta.

– Erittäin hyvä pelaaja, jonka isot vahvuudet ovat hyökkäyspelissä. Luistelutaito ja kiekollinen osaaminen ovat NHL-tasolla. Honka on myös tosissaan oman uransa kanssa ja hänellä on kova halu kehittyä kokonaisvaltaiseksi NHL-pelaajaksi. Siinä pyrimme häntä auttamaan, päävalmentaja Tommi Niemelä kuvailee tiedotteessa.

Honka on innoissaan päästessään mukaan lahtelaisten vahvuuteen.

– Olen treenannut kovaa ja olen todella innoissani sekä kiitollinen, että pääsen pelaamaan. Olen seurannut tarkasti Pelicansin otteita ja joukkue pelaa viihdyttävää taitokiekkoa, minkä uskon soveltuvan mainiosti omaan pelityyliini. Paljon olen kuullut hyvää ja hienoa päästä osaksi tätä joukkuetta, Honka kommentoi Pelicansin nettisivuilla.

Julius Honka teki sopimuksen Pelicansin kanssa


Pelaajat:
Joukkueet: