Video: Koominen tilanne krikettipelissä – pelaaja löi pallon oman autonsa lasista läpi

Illingworth St Mary'sin pelaaja Asif Ali / Pallomeri.net

Englannissa pelatussa krikettipelissä nähtiin huvittava tapaus, kun Illingworth St Mary’sin pelaaja rikkoi lyönnillään autonsa takalasin.

Illingworth St Mary’sin krikettijoukkueen pelaaja Asif Ali joutui melkoiseen tunteiden vuoristorataan, kun upeaa onnistumista seurasi välitön maan pinnalle putoaminen.

Ali onnistui lyöntivuorollaan tempaisemaan kutakuinkin täydellisen näköisen pommin. Ainoa ongelma vain oli, että pallo lähti tosiaan kauas. Niin kauas, että se lensi aina kentän parkkipaikalle saakka ja tietenkin kohti Alin omaa autoa.

Mainos alkaa

Kuten tilanteesta julkaistusta videoklipistäkin voi kuulla, oli osuma oman auton takalasiin täydellinen ainakin siinä mielessä, ettei lasista jäänyt paljon mitään jäljelle. On silkkaa kohtalon ivaa, että näin kävi, sillä normaalisti Ali ei autoa näillä etäisyyksillä pidä.

– Olen pelannut tässä seurassa pitkään, enkä ole ikinä ennen tuonut autoani kentän vierelle, vaan jätän sen yleensä aina kauemmas, Ali kertoi ITV Newsin haastattelussa.

Osuma oli hyvin kiusallinen, sillä kyseessä oli auto, jolla Ali ajaa myös siviilissä taksia. Onneksi seurajohto astui hätiin ja korvaa vahingot.

– Mielestäni se on vain sopivaa. Hän tuo meille niin paljon juoksuja ja on muutenkin yritteliäs pelaaja, kommentoi seuran puheenjohtaja Jeremy Rhodes.

Illingworth St Mary’sin pelaaja Asif Ali lyö pallon oman autonsa takalasista läpi:

Ali teki takalasista selvää jälkeä:

Katso myös: Video: Baseballtuomari oli mikitettynä kiusallisella hetkellä – syöttö kimmahti suoraan kulkusille