IS: Pekka Virta töppäsi Whatsapissa – laittoi pelaajia kritisoineen viestin vahingossa joukkueen ryhmään

Pekka Virta SaiPa

Ilta-Sanomat uutisoi, että SaiPan päävalmentaja Pekka Virta olisi mokannut laittamalla aivan väärän viestin pelaajien Whatsapp-ryhmään.

Ilta-Sanomat uutisoi saamiensa tietojen mukaan, että SaiPan päävalmentajalle Pekka Virralle sattui perjantaina 30. syyskuuta pelatun SaiPa–TPS-ottelun jälkeen moka. Virta oli lehden mukaan lähettänyt erikoisen viestin SaiPan pelaajien WhatsApp-ryhmään.

IS:n saamien tietojen mukaan Virta oli viestissään kritisoinut osaa pelaajista. Kiusallista tapauksessa on se, että Virran oli tarkoitus laittaa kyseinen viesti SaiPan valmentajien ryhmään, mutta viesti menikin vahingossa pelaajille. Erheensä huomattuaan Virta oli poistanut viestinsä. Virran poistamasta viestistä levisi kuvakaappauksia laajempaan jakeluun.

IS tavoitti Virran kommentoimaan tapausta.

– Se oli inhimillinen erehdys. Siinä oli kahta viestiä päällekkäin. Toisessa viestissä käytiin seuraavan päivän pelin kokoonpanoa läpi ja mitkä pelaajat siirretään mihinkin. Se viesti meni myös toiseen ryhmään ja poistin sen tietenkin heti. Ei siinä ollut mitään dramatiikkaa, Virta totesi.

Virran mukaan viestin sisällössä ei kuitenkaan ollut mitään ihmeellistä.

– Pelaajista tietenkin puhutaan valmennusryhmässä pelien jälkeen. Se on normaalia. Se ei ole pelaajille tarkoitettu millään muotoa eikä tarkoitus ole haukkua. Viestissä on käyty tosiasioita läpi, jos joku on ollut sinä iltana huonompi kuin toinen, muttei mitään asiatonta, Virta selitti.

– Tässä on lähtenyt väärään ryhmään yksi WhatsApp-viesti, joka oli siellä kaksi minuuttia. Sanoin varmaan sen pelin jälkeen pelaajille enemmän asioita suoraan päin naamaa kuin siinä viestissä. Senkin jälkeen olemme käyneet ainakin viisi eri palaveria ja mukana on ollut kapteenisto, mutta en yhtään koe, että siinä olisi ollut mitään ihmeellistä, hän jatkoi.

Virta oli IS:n mukaan eniten hämmentynyt siitä, että tieto mokasta ylipäätään lähti leviämään.

– Tämä tuli ihan puskista. Tämä minua tietenkin kiinnostaa, että kuka tästä on ottanut yhteyttä Ilta-Sanomiin. En tiedä kuka tässä oikein haluaa savustaa minua ulos tai mustamaalata. Olisi mielenkiintoista tietää, kenellä on sellainen agenda, Virta pohti.

Tsekkaa myös: Tero Lehterä voitti oikeuskiistan – SaiPa joutuu maksamaan reippaat korvaukset


Joukkueet: