Pekka Virta vastasi tylyllä tavalla Lukko-fanien kritiikkiin: ”Ajatelkaa nyt aivoillanne edes hetken, ennen kuin oksennatte”

Pekka Virta vastasi tylyllä tavalla Lukko-fanien kritiikkiin: ”Ajatelkaa nyt aivoillanne edes hetken, ennen kuin oksennatte”

Rauman Lukon päävalmentaja Pekka Virta otti Facebookissa rajulla tavalla kantaa keskusteluun, jossa kritisoitiin Lukon pelaajapolitiikkaa.

Lukko-fanit saivat aihetta närkästymiseen keskiviikkona, kun Ilves ilmoitti tehneensä sopimuksen vasta 17-vuotiaan Antti Saarelan kanssa. Lupaavan raumalaishyökkääjän siirtyminen vastustajan riveihin aiheutti Facebookissa tiivistä keskustelua, johon otti kantaa myös Lukon päävalmentajana toimiva Virta, joka ei aivan yhtynyt raumalaisfanien mielipiteeseen. Päinvastoin luotsi antoi aika kovalla kädellä takaisin.

– No sekin on mun vika! Onko yhtään helvetin asiaa, mikä ei olis mun vika? Tuliko (Arttu) Ilomäki ja (Janne) Keränen tänne sattumalta… Mites nämä (Tarmo) Reunaset ja muut jotka teki jatkot tänne? Tätä itkua ja parkua vuodesta toiseen, sama ketä valmentaa… Ajatelkaa nyt aivoillanne edes hetken, ennen kuin oksennatte. Mitä muutoksia on tehty ja montako pelaajaa saatu esiin ja halunnut jatkon. Kai siellä nyt jokunen tulijakin on jo, Virta latasi Facebookissa.

Virran kommentti on sittemmin poistettu, mutta vahinko ehti käymään, sillä toimittaja Matias Strozyk jakoi Twitterissä kuvakaappauksen keskustelusta.

Pekka Virta otti kärkkäästi kantaa faniensa kritisointiin

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut