Pekka Rinteen kommentit kostautuivat karusti – Chicagon vaihtopenkki latasi täyslaidallisen suomalaisvahdin niskaan

Pekka Rinteen kommentit kostautuivat karusti – Chicagon vaihtopenkki latasi täyslaidallisen suomalaisvahdin niskaan

Nashville Predatorsin Pekka Rinteen kommentit kostautuivat karusti viikonloppuna, kun Chicagon pelaajat pääsivät makselemaan kalavelkoja.

Chicagon pelaajat eivät olleet unohtaneet lokakuun kohtaamista, jolloin Rinne nollasi Blackhawksin ja totesi ottelun jälkeen nollapelin olleen yksi hänen uran helpoimmista. Ilmeisesti Chicagon leirissä tilanne otettiin kuittailuna, sillä viikonloppuna oli kalavelkojen makselun aika.

Blackhawks iski Rinteen selän taakse neljä maalia reilussa 31 minuutissa ja tämä johti siihen, että suomalaisvahti otettiin vaihtoon.

NBC Sports Chicagon toimittaja Charlie Roumeliotis kertoi Twitterissä, että Rinne sai melkoista tylytystä luistellessaan vaihtoon.

– Oh man, Blackhawksin vaihtopenkki antoi Pekka Rinteelle täyslaidallisen, kun hänet otettiin vaihtoon. Se mitä hän (Rinne) sanoi aikaisemmin oli ilmoitustaulu-materiaalia. Siitä ei ole kahta sanaa, Roumeliotis kirjoitti Twitterissä.

Toimittaja ei lähtenyt tarkemmin avaamaan, että millaista kommenttia Rinteelle heitettiin, mutta tuskin ihan pelkästään kuulumisia kyseltiin.

Chicago oli lopulta vieraskaukalossa täysin ylivoimainen, koska loppunumerot kirjattiin 2-7.

Pekka Rinteen kommentit kolahtivat omaan nilkkaan

Jaa tämä:

Joukkueet:
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut