Pekka Rinne ylivoimainen suosikki NHL:n parhaan maalivahdin palkintoon!

Kärpät the hockey news parhaat urheilijat 2017 Pekka Rinne Nashville Predators Juuse Saros - pallomeri.net

Nashvillen maalivahti Pekka Rinne on vedonlyöntiyhtiö NordicBetin mielestä ylivoimainen ykkössuosikki NHL:n parhaan maalivahdin eli Vezina Trophyn saajaksi. Yhdessäkään muussa kategoriassa ykkössuosikki ei vedonlyöntikertoimissa ole yhtä selkeä.

Valinnan tekevät NHL-seurojen General Managerit, joiden antamat äänet on annettu runkosarjan jälkeen, joten Rinteen epävarmasti sujunut playoff-kevät ei tulokseen vaikuta. NHL jakaa palkinnot Las Vegasissa 20. kesäkuuta.

Rinne on ollut äänestyksessä kolmen parhaan joukossa kolmesti aiemminkin muttei ole kertaakaan yltänyt voittoon asti. Kolmen eniten ääniä saaneen joukossa olivat Rinteen lisäksi tällä kertaa Winnipegin Connor Hellebuyck sekä Tampa Bayn Andrei Vasilevskiy. Kolmikko torjui runkosarjassa joukkueelleen eniten voittoja: Rinne 42, Hellebuyck ja Vasilevskiy 44.

Mainos alkaa

Suomalaisista arvostetun Vezina Trophyn ovat aiemmin voittaneet Miikka Kiprusoff (2005-2006) sekä Tuukka Rask (2013-2014). Palkinto on nimetty Montrealin maalilla vuosina 1910-1925 pelanneen ja tuberkuloosiin 1926 menehtyneen Georges Vezinan muistoksi.

NordicBetin kertoimet: Vezina Trophy 2018

Pekka Rinne 1.18
Connor Hellebuyck 6.50
Andrei Vasilevskiy 9.00

NORDICBETILLE TÄSTÄ!