Pekka Jormakka paljastaa – joutui huikean pilan kohteeksi, koko U20 MM-joukkue juonessa mukana

Pekka Jormakka Jargoni-podcast / Pallomeri.net

Leijonissakin pelannut Pekka Jormakka vieraili Jargoni-podcastissa ja jakoi huiman tarinan siitä, miten koko U20 MM-joukkue jäynäsi häntä.

KHL:ssä viime vuodet pelannut Pekka Jormakka vieraili Jargoni-podcastissa ja kertoi jakson kuluessa huikean tarinan nuorten MM-kisoista, joissa Jormakka joutui koko joukkueen voimin toteutetun jäynän kohteeksi.

– Mentiin Kanadaan ja pelattiin treenipeli Kanadaa vastaan. Se meni itseltä ihan hyvin. Sit yhtäkkiä tulee jenkki- tai kanadanumerosta viesti, että joku scoutti tai GM Florida Panthersista haluaa nähdä, mennään syömään ja tälleen. Sami Vatanen oli jo niissä piireissä mukana. Menin sen huoneeseen ja näytin viestin. Vatanen oli että, ei ne tollasia kyllä laita. Aamupalalla tuli taas uusi viesti, Jormakka kertaa.

Tässä vaiheessa Vatanenkin oli jo juonessa mukana ja hän vahvisti viestin aidoksi.

Mainos alkaa

– Jäällä Raipe Helminen, kakkoskoutsi, tulee ja kopauttaa polkkareihin: ”Vedä hyvät treenit tänään, sua on tultu katsomaan Floridasta. Mä tunnen sen kaverin, se on tuolla yläparvella. Sinne oli mennyt joku meidän fyssari puku päällä. Se oli änärihalli niin enhän mä nähnyt kuka siellä on. Olin vain että nyt on paikka iskeä.

Illalla Jormakka sai puhelun joukkueen paikalliselta oppaalta, joka oli hänkin mukana juonessa.

– Se sanoi että lähdetään illlalla syömään, laita puku päälle. Olin jo Floridan auringossa siinä vaiheessa. Menin jo soittamaan porukoille, että ollaan menossa tapaamaan Panthersin johtoa.

Lopulta paikalle ei ilmaantunut scoutteja tai NHL-pomoa.

– Rupesin katsomaan kelloa, että eihän nämä äijät voi olla oikeasti myöhässä. Katsoin liukuportaisiin, niin sieltä tulee koko joukkue räkättäen alas. Lähdin siitä saman tien hissillä omaan huoneeseen.

Rentona huumoriveikkona tunnetulle Jormakallekin pila oli jo hieman vaikeammin sulavaa tavaraa.

– Oon miettinyt, että jokuhan olis voinut murtua ihan täysin. Ei se mua paljon painanu. Tottakai hävetti, kun olin soittanut jo porukoillekin, Jormakka naureskelee nyt vuosia myöhemmin.

Tsekkaa myös: Video: Pittsburghille sattui ujo vaihtovirhe – kentällä 10 äijää