Pedro Martinez – Emil Ruusuvuori 9.11. | Tässä live stream!

Taylor Fritz Pedro Martinez Alexander Shevchenko Emil Ruusuvuori live stream ATP Pietari Tukholma Stockholm Open Helsinki Tali Challenger

Emil Ruusuvuori aloittaa taipaleensa Tukholman ATP-kisassa tiistaina, kun vastaan asettuu espanjalainen Pedo Martinez. Tästä löytyy live stream matsiin!

Emil Ruusuvuori – Pedro Martinez | ATP Stockholm live stream

Ruusuvuoren tie johti lokakuun lopussa pelatussa Pietarin turnauksessa karsinnoista pääsarjaan saakka, mutta avauskierroksella yhdysvaltalainen Taylor Fritz oli parempi suoraan erin 2-0.

Nyt edessä on niin sanotusti ”kotiturnaus” Tukholmassa, ja samoin tuntuvat kokevan myös ruotsalaiset, sillä suomalaispelurille myönnettiin villi kortti suoraan pääsarjaan, eli karsintoja ei tällä kertaa tarvitse käydä läpi.

Kungliga Tennishallenille on saatu houkuteltua kelpo kattaus nuoria tähtinimiä – muiden muassa Jannik Sinner, Felix Auger-Aliassime sekä Denis Shapovalov

Suomalaisässä kohtaa tiistaina pelattavassa avausottelussa Pedro Martinezin, jolle hän taipui helmikuussa Australian avointen toisella kierroksella erin 1-3. Tällä kertaa takana on kuitenkin yleisön tuki, minkä lisäksi olosuhteet ovat aivan toisenlaiset kuin Melbournen pätsissä.

Tukholman ATP-turnauksen kaikki ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko mittava live stream -kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!