Shakinpelaaja Pawel Teclaf eläytyi kunnolla – lensi koomisesti tuoliltaan hävittyään pelin

Pawel Teclaf / Pallomeri.net

Varsovassa pelatuissa pikashakkikisoissa nähtiin koominen tapaus, kun puolalaispelaaja Pawel Teclaf lensi tuoliltaan tappion varmistuttua.

Shakki on niitä lajeja, joissa harvemmin nähdään minkäänlaisia tunnekuohuja tai normista poikkeavia sattumuksia, joten pienikin esimerkki näistä nousee heti esiin. Näin kävi Puolan Varsovassa pelattujen pikashakin MM-kisojen yhteydessä, kun Pavel Teclaf hävisi ottelunsa.

Teclaf puuskahti kirosanan ja keinahti tuoliinsa dramaattisenpuoleisesti. Tämä sinänsä pieni ele oli kuitenkin liikaa kyseiseen tilanteeseen, sillä Teclaf jatkoikin koomisesti matkaansa aina lattialle asti. Hän nousi lattialta salamannopeasti, kätteli äkkiä vastustajansa ja häipyi paikalta.

– Menetin menetin jotenkin tasapainoni ja kaaduin. Hän (vastustaja) yritti auttaa minua, mutta kaaduin siitä huolimatta. Olin hyvin vihainen heti sen jälkeen, mutta nähtyäni videon se lähinnä naurattaa. Aamulla, kun olin hississä, eräs nainen katseli puhelintaan ja sitten minua virnistäen samalla. Kun pääsin huoneeseeni ja avasin Whatsappin, näin paljon linkkejä videoon ja tajusin, että minusta on yhtäkkiä tullut hyvin suosittu, Teclaf kertasi tapausta ja sen jälkimaininkeja medialle.

Pawel Teclaf lentää koomisesti nurin hävittyään pelin:

Katso myös: Maalivahti jäätyi täysin Futsal-Liigassa – päästi tahallaan pallon haaroista sisään