Video: NHL:ssä erikoinen ulosajo – Pavel Buchnevich puski Arizonan pelaajaa kovalla voimalla

Pavel Buchnevich jäähy puskeminen - pallomeri.net

Arizona Coyotesin ja St. Louis Bluesin välisessä ottelussa nähtiin hieman erikoisempi tilanne, kun vieraiden Pavel Buchnevich puski itsensä suihkun puolelle.

Peli oli vihelletty avauserän lopulla poikki, kun Arizonan Lawson Crousen ja St. Louisia edustavan Buchnevichin välille syntyi sanaharkkaa, joka yltyi tönimiseksi. Miehet ajautuivat kulmaukseen, johon päädyttyään herroista jälkimmäisenä mainittu vetäisi kehiin varsin erikoisen ratkaisun: Buchnevich nimittäin oikein latasi voimaa ja puski Crousea päähän varsin kovaa.

Seurasi yleinen kärhämä, mutta Buchnevichin tempaus ei suinkaan ollut mennyt tuomaristolta ohi vaan hänet talutettiin samantien isoista ovista ulos – päällä puskeminen kun tietää aina ulosajoa. Tämä oli Buchnevichilta tainnut unohtua, sillä sen verran suurieleinen hänen härkätaistelu-liikkeensä oli.

St. Louis ratkaisi ottelun edukseen toisen erän lopulla, kun joukkue takoi viisi osumaa vain hieman yli viidessä minuutissa. Loppulukemat kirjattiin 4-7. Matsin tarkemmat tilastot voit katsastaa NHL:n sivuilta.

Pavel Buchnevich puski itsensä suihkuun:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTubessa.


Pelaajat:
Joukkueet: ,