Ykköseen pudonnut HIFK teki kovan värväyksen – Paulus Arajuuri allekirjoitti kaksivuotisen sopimuksen

Paulus Arajuuri

Täksi kaudeksi Ykköseen pudonnut HIFK teki kovan hankinnan, kun entinen maajoukkuetoppari Paulus Arajuuri liittyy joukkueeseen.

Huuhkajien entinen toppari Paulus Arajuuri on päättänyt jatkaa peliuraansa Ykköseen viime kauden päätteeksi pudonneen Helsingin IFK:n riveissä. HIFK tiedotti sopimuksesta maanantaina.

Kaikkiaan 58 maaottelua Huuhkajissa pelannut 34-vuotias Arajuuri solmi seuran kanssa kaksivuotisen sopimuksen.

– HIFK:n uusi projekti tuntui kokonaisuutena todella innostavalta ja mielenkiintoiselta. Seurassa on uusi, nuori ja innokas valmennus sekä pelaajisto, jossa on hienoa saada olla mukana. Minulla on kova hinku pelata jalkapalloa sekä päästä tekemään töitä nuorten pelaajien kanssa. HIFK kuuluu seurana ilman muuta pääsarjatasolle kaikilla mittareilla ja teemme kaikkemme, että se myös mahdollisimman pian taas siellä pelaisi, Arajuuri sanoi seuran tiedotteessa.

HIFK:n urheilutoimenjohtajan Teemu Kankkusen mukaan seurassa on käynnistynyt kolmen vuoden rakennusprojekti nuorehkon ja tavoitteellisen joukkueen kanssa. Kankkusen mukaan joukkue tarvitsi tueksi myös kokemusta.

– En keksi yksittäisistä pelaajista ketään parempaa tähän rooliin kuin Paulus Arajuuri. Aivan mahtava juttu, että hän haluaa olla mukana rakentamassa uutta HIFK:ta, Kankkunen sanoi.

Arajuuri pelasi viime kaudella HJK:ssa, mutta ei loukkaantumisesta johtuen päässyt juuri pelaamaan. Arajuuri on voittanut seurajoukkueurallaan Puolan liiga- ja Tanskan cup-mestaruuden.

Tsekkaa myös: Valioliiga jysäytti uutispommin – Manchester Cityä syytetään yli sadasta sääntörikkomuksesta


Pelaajat:
Joukkueet: