Roman Paulo Dybala ajautui sanasotaan Lazion Matteo Guendouzin kanssa – kaivoi salaisen aseen sukastaan

Paulo Dybala AS Roma

AS Roman Paulo Dybala antoi härskin iskun vyön alle päädyttyään sanaharkkaan Lazion Matteo Guendouzin kanssa.

Lauantaina pelattu Rooman derby AS Roman ja Lazion välillä oli varsin kuuma ottelu, jossa jaettiin yhteensä yhdeksän keltaista korttia. Yksi yhteenotoista nähtiin AS Roman Paulo Dybalan ja Lazion Matteo Guendouzin välillä.

Kaksikko ajautui törmäyskurssille toisella jaksolla, kun Dybala kuittaili Guendouzille kulmalipun tuntumassa. Guendouzi suivaantui ja otti Dybalaa niskasta kiinni.

Mainos alkaa:

Tilanne rauhoittui, mutta ei ollut vielä ohi. Erotuomarin puhuttelun jälkeen Dybala nimittäin yritti heittää lisää bensaa liekkeihin kaivamalla esiin salaisen aseen. Hän otti toisen säärisuojansa esiin ja esitteli sitä Guendouzille. Eleen pointti saattoi mennä pelkkien tv-kuvien perusteella ohi, mutta kyseessä oli hyvin härski ja ylimielinen veto.

Dybala on nimittäin painattanut säärisuojiinsa kuvan itsestään poseeramassa MM-pokaalin kanssa voitetun finaalin jälkeen vuonna 2022. Argentiinan vastustaja finaalissa oli Ranska, jonka riveissä myös Guendouzi oli pelaamassa.

Itse ottelu päättyi AS Roman 1-0-voittoon.

Paulo Dybala nappaa salaisen aseen sukastaan ajauduttuaan sanasotaan Matteo Guendouzin kanssa:

https://twitter.com/DybalaBostero/status/1776671943812362596

Katso myös: Ilveksen Santeri Haaralalle kävi kylmät – teki maalin suoraan kulmapotkusta ja otti paidan pois, osuma hylättiin ja tuloksena punainen kortti


Pelaajat:
Joukkueet: