Uskomatonta epäonnea – AS Roman Paulo Dybala loukkaantui rankkarimaalia ampuessa, MM-kisat vaarassa

Paulo Dybala AS Roma

Italian Serie A:ssa nähtiin erittäin harvinaislaatuinen loukkaantuminen, kun AS Roman Paulo Dybala hajosi ampuessaan rankkarimaalia.

AS Roma nipisti niukasti voiton Leccestä maalein 2-1 Italian Serie A:n sunnuntain kierroksella ja voittomaali kirjattiin Paulo Dybalan nimiin. Ottelu päättyi kuitenkin Dybalan osalta erittäin epäonnekkaasti samalla hetkellä, kun hänen laukomansa pallo osui Leccen maalin perukoille.

Dybala asettui ampumaan 48. minuutilla rankkaria ja lasautti sen tarkasti vasurillaan maalin alakulmaan. Heti kuitenkin oli selvää, että jotain oli vialla. Dybala ei tuulettanut maalia juurikaan, vaan näytti hyvin tuskaiselta.

Mainos alkaa:

Hetken kärvisteltyään oli selvää, että jalasta hajosi jotain, joten Roma joutui ottamaan hänet kentältä pois. Dybala jätti kentän kyynelehtien. Dybalan surumielisyyden syyksi on veikkailtu sitä, että vamma tarkoittanee hänen putoamistaan Argentiinan MM-joukkueesta.

Mediatietojen mukaan Dybala loukkasi reitensä ja että kyseessä olisi pahemman luokan lihasvamma.

AS Roman Paulo Dybala loukkaantuu ampuessaan rankkarimaalia Leccen verkkoon:

Katso myös: Viaplayn lähetyksessä nähtiin koominen hetki – futislegenda Gary Neville tunki lähetykseen, Pasi Rautiaiselta hulvaton reaktio


Pelaajat:
Joukkueet: