Paul Pogba joutui hämärän kiristystapauksen keskelle – Mathias-veli uhkailee paljastuksilla, myös ystäviä mukana

Real Madrid Paul Pogba Manchester United / Pallomeri.net

Juventukseen palannut Paul Pogba on joutunut erikoiseen tilanteeseen, kun hänen veljensä ja ystävänsä ovat ryhtyneet kiristäjiksi.

Paul Pogban paluu Juventus-paitaan ei ole mennyt suunnitelmien mukaan, jos asian tahtoo ilmaista mahdollisimman lievästi. Kesällä kohdalle osunut polvivaiva on parantunut hitaasti, eikä hän ole vieläkään päässyt tekemään paluuta kentille mustavalkoisessa paidassa. Tämä on kuitenkin pieni murhe sen rinnalla, että kentän ulkopuolella Pogban elämä tuntuu olevan vielä enemmän sekaisin.

Viikonloppuna hänen isoveljensä Mathias Pogba näet latasi sosiaaliseen mediaan mystisen videon, jossa hän neljällä eri kielellä lupasi paljastaa jotain isoa ja äärimmäisen kiusallista veljestään.

Mainos alkaa:

Ranskalainen RMC-radio kertoo, että kyseessä olisi tapaus, jossa vielä viime kaudella Manchester Unitedissa pelannut Pogba olisi käynyt noitatohtorin puheilla ja pyytänyt tältä kirousta maajoukkuekaveri Kylian Mbappen päälle. Luonnollisesti Pogba kiistää asian jyrkästi.

Sen sijaan hän on vähäpuheisempi tapauksesta, jossa tiettävästi hänen lapsuuskaverinsa repivät hänet Pariisin asunnosta ulos aseella uhaten viime maaliskuussa. RMC:n tietojen mukaan Pogban kaverit olisit vaatineet 13 vuoden ajalta suojelurahaa 13 miljoonaa euroa, mutta Pogba sai tiettävästi sovittua summan vain 100 000 euroon.

Lehtitietojen mukaan noin kahdeksan miljoonan euron vuosipalkkaa nauttiva Pogba olisi tehnyt sen vain päästäkseen pois tilanteesta. Nyt kiristäjät ovat kuitenkin palanneet asialle. Uutistoimisto Reutersin lähteet kertovat, että Pariisissa olisi käynnissä rikostutkimus järjestäytyneen rikollisjengin kiristyksestä. Epäiltyinä ovat mediatietojen mukaan ainakin Mathias Pogba sekä muita jäseniä samasta ystäväpiiristä.

Heidän mukaansa Paul ei olisi riittävästi auttanut ystäviään rikastumisensa jälkeen. Tammikuussa yksi ystävä sai lähtöpassit Pogban Manchesterin kodista, kun hän oli vinguttanut Pogban luottokorttia noin 200 000 euron edestä.

– Paul, haluat sulkea minun suuni, jotta voisit valehdella ja lähettää minut vankilaan. Mutta minun versioni todellakin tapahtui ja toisin kuin sinulla, minulla on myös todisteita sanojeni tueksi, isoveli Mathias uhosi sunnuntaina somessa.

Uutistoimisto AFP:n mukaan Pogbalta kiristetään valtavia rahasummia, jotta julkisuuteen ei päätyisi arkaluontoisia videoita.

Tsekkaa myös: Wilfried Zaha tehtaili loisteliaan osuman Brentfordin verkkoon Valioliigassa


Pelaajat:
Joukkueet: