Valmentaja Paul Maurice käskytti Aleksander Barkovia taikauskoisesti – Panthers ei koskenut konferenssipystiin

Paul Maurice & Aleksander Barkov Florida Panthers

Florida Panthers voitti NHL:n itäisen konferenssin mestaruuden, mutta päävalmentaja Paul Maurice kielsi joukkuetta kajoamasta palkintoon.

Florida Panthers pelaa toisena kautena peräkkäin mestaruudesta raivattuaan tiensä Stanley Cupin finaaliin voitoin 4-2. Panthers löi New York Rangersin ratkaisevassa ottelussa niukasti maalein 2-1.

Heti ottelun päätyttyä nähtiin mainio esimerkki siitä, miten taikausko on voimissaan NHL:ssä. Viime kaudella Panthersin joukkue koski konferenssin mestaruuspokaaliin ratkaisevan konferenssifinaalin jälkeen ja päätyi häviämään finaaleissa Vegas Golden Knightsille.

Mainos alkaa:

Tällä kertaa päävalmentaja Paul Mauricella ei ollut pienintäkään aikomusta ottaa asiasta uusintaa. Hän ilmoitti heti pelin päätyttyä kapteeni Aleksander Barkoville, että tänä vuonna kellään ei ole mitään asia koskea pystiin. Barkov näytti tv-kuvien perusteella olevan jetsulleen samaa mieltä valmentajansa kanssa.

Ja näin myös tapahtui. Panthersin joukkue poseerasi toki pokaalin kanssa samassa kuvassa, mutta yksikään pelaajista ei uskaltautunut kovinkaan lähelle pokaalia. Panthers kohtaa finaaleissa joko Edmonton Oilersin tai Dallas Starsin.

Paul Maurice ilmoittaa Aleksander Barkoville, ettei konferenssipokaaliin ole koskemista:

Joukkue myös noudatti käskyä:

Katso myös: Florida Panthers pelaa jälleen mestaruudesta – Anton Lundell antoi mielettömän sokkosyötön voittomaaliin


Pelaajat:
Joukkueet: