MLS:ssä nähtiin loppuhetkien rähinä – FC Dallasin Paul Arriola heitti vastustajaa pallolla suoraan päähän

Paul Arriola FC Dallas & Zorhan Bassong Sporting Kansas City

FC Dallasin ja Sporting Kansas Cityn välisessä MLS-ottelussa kipinöi kunnolla, kun Dallasin Paul Arriola heitti vastustajaa pallolla.

Sporting Kansas City voitti FC Dallasin kotonaan maalein 3-2, kun Memo Rodriguez tälläsi voittomaalin hurjalla kudilla verkkoon ottelun 82. minuutilla. Ottelun lopussa nähtiin myös kuumia tunteita, kun Dallas yritti lisäajan lopulla saada vielä mahdollisuutta tasoittaa peli.

Neljäs lisäminuutti oli juuri pyörähtänyt käyntiin, kun Paul Arriolan oli määrä antaa Dallasin rajaheitto syvältä heitän omalta kenttäpuoliskoltaan. Sportingin Zorhan Bassong päätti tulla aivan viereen häiritsemään Arriolan heittoa päästenkin tämän ihon alle.

Mainos alkaa:

Arriola nimittäin kiskaisi turhautuneena Bassongia pallolla suoraan päähän. Tästä käynnistyi varsin napakka kärhämä, kun Bassong kosti heiton taklaamalla Arriolan katolleen.

Tilanne kuitenkin rauhoittui melko nopeasti ja ottelun erotuomari nosti molemmille keltaiset kortit. Bassongille tämä oli ottelun toinen kortti, joten hänelle nousi myös punainen lappu ulosajon merkiksi.

FC Dallasin Paul Arriola käynnistää kärhämän heittämällä Sporting Kansas Cityn Zorhan Bassongia pallolla päähän:

Katso myös: Järkyttävä tilanne Brasiliassa – poliisi ampui maalivahtia jalkaan