New England Patriotsin ja Carolina Panthersin yhteistreeneissä roihahti kunnon joukkomylly

Patriotsin ja Panthersin yhteisharjoitus joukkotappelu

NFL-joukkueet New England Patriots ja Carolina Panthers järjestivät yhteisharjoitukset, joiden seurauksena syntyi kipakka joukkotappelu.

NFL-seurat New England Patriots ja Carolina Panthers järjestivät tiistaina paikallista aikaa yhteisharjoitukset Patriotsin kotipesässä Foxborossa. Harjoitusten ilmapiiri oli jännittynyt ja se purkautui lopulta varsin väkivaltaisesti, kun kentällä puhkesi joukkotappelu.

Varsin isoksi kärhämäksi eskaloituneessa tilanteessa oli aktiivisesti mukana useita pelaajia molemmista joukkueista. Kaikki alkoi, kun Patriotsin Kristian Wilkerson löysi itsensä Panthers-pelaajien joukosta erään harjoitussuorituksen jälkeen.

Pelaajien välillä alkoi ensin sanasota, joka pikaisesti karkasi iskujenvaihdoksi, johon liittyi jatkuvasti enemmän ja enemmän pelaajia molemmista joukkueista.

Patriotsin pelaajista Wilkerson, Kendrick Bourne ja James Ferentz heitettiin harjoituksista ulos, kun taas Panthersin puolelta vain Phil Hoskins koki saman kohtalon. Harjoituksissa puhkesi myöhemmin myös toinen kähy, joka ei äitynyt yhtä isoksi kuin ensimmäinen mähinä.

Tappelut eivät ole aivan tavattomia, kun joukkueet harjoittelevat yhdessä. Harjoitusten intensiteetti on kova ja pelaajien keskinäinen kilpailuvietti vie joskus voiton. Joukkueilla on keskiviikkona määrä harjoitella jälleen yhdessä ennen kuin joukkueet pelaavat harjoitusottelun perjantaina Patriotsin kotikentällä.

New England Patriotsin ja Carolina Panthersin pelaajat ottivat joukkotappelun yhteisharjoituksissa:

Katso myös: Ylivertainen suoritus! LeBron Jamesin poika esitteli mielettömän donkin


Joukkueet: ,