Klassikkovideo: Patrik Stefan ja kaikkien aikojen maalipaikan missaus viettää synttäreitä – tästä tulee kuluneeksi 11 vuotta

Klassikkovideo: Patrik Stefan ja kaikkien aikojen maalipaikan missaus viettää synttäreitä – tästä tulee kuluneeksi 11 vuotta

Tasan 11 vuotta sitten tshekkiläinen jääkiekkotaituri Patrik Stefan suoritti epäonnekkaan ja huolimattoman maalipaikan missauksen, joka ei unohdu.

SM-liigaa Ilveksessä NHL:n työsulkukaudella 2004-2005 dominoinut Stefan nousi otsikoihin tammikuussa 2007 pelatussa ottelussa Edmonton Oilers – Dallas Stars, kun mies suoritti todella hämmentävän maalipaikan missauksen. Stars johti ottelua numeroin 4-5 ja Oilers haki tasoitusta ilman maalivahtia.

Starsissa tuolloin pelannut tshekkihyökkkääjä karkasi läpiajoon ja edessä oli enää tyhjä maali. Stefan oli siirtämässä kiekkoa rystyllä tyhjiin, mutta kiekko otti pikkuriikkisen pompun hänen lapansa yli ja samalla mies heitti nilkkarallit.

Eikä tässä vielä kaikki! Oilers pääsi vastahyökkäykseen ja tasoitti ottelun numeroihin 5-5 vain kaksi sekuntia ennen päätössummeria. Todella karmea hetki varmasti Stefanille. Stars voitti ottelun lopulta rankkarikisassa numeroin 6-5.

Voi olla, että tänään Stefanille palautuu muistot missauksesta mieleen, sillä tilanne viettää 11-vuotissynttäreitään. 5.1.2007. ei koskaan unohdu NHL-fanien mielestä.

Patrik Stefanilla epäonnea ja huolimattomuutta

 

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut