Patrik Puistola pääsi pois sairaalasta – “Voi olosuhteisiin nähden kohtuullisesti”

Panu Mieho Patrik Puistola taklattiin - pallomeri.net

Mikkelin Jukurien Patrik Puistola jyrättiin tylysti sairaalakuntoon tiistain Liiga-kierroksella. Puistola on päässyt sairaalasta ja voi kohtuullisesti.

Jukurien ja Ilveksen välisessä liigaottelussa tiistaina loukkaantunut Patrik Puistola on Jukureiden tiedotteen mukaan sivussa toistaiseksi. Puistola loukkaantui Ilveksen Panu Miehon ruman taklauksen seurauksena. Puistola vuosi suuren määrän verta jäälle ja hänet kuljetettiin paareilla pois kaukalosta.

Puistola vietiin taklauksen jälkeen Mikkelin keskussairaalaan, mutta hän pääsi onneksi sairaalasta pois jo tiistai-iltana. Jukurien urheilujohtaja Jukka Holtari kertoi Ylelle, että Puistolan tila on olosuhteisiin nähden kohtuullinen. Holtarin mukaan Puistola meni keskiviikkona jatkotutkimuksiin.

Mainos alkaa:

Mieholle tuomittiin taklauksesta pelirangaistus ja Liiga tiedotti keskiviikkona, että Miehon taklaus on asetettu kurinpitokäsittelyyn.

18-vuotias Puistola on Tapparan sopimuspelaaja ja hän on viime ajat pelannut Mikkelissä lainasopimuksella. Puistola ehti päästä kovaan vireeseen ennen loukkaantumistaan ja hän on ehdolla Nuorten Leijonien leiriryhmään ja myös erittäin potentiaalinen vaihtoehto lopulliseen joukkueeseen, joka suuntaan vuodenvaihteen molemmin puolin pelattaviin U20 MM-kisoihin.

Ennen tutkimusten tuloksia ja toipumisennusteen selviämistä on vielä mahdotonta ennustaa onko Puistolan mahdollinen kisamatka vaarassa.

Tsekkaa myös: Video: Houstonin James Harden donkkasi komeasti – tuomaristo missasi korin ja se kävi kalliiksi


Pelaajat:
Joukkueet: