Video: Seuraava mies paareilla ulos kaukalosta – Patrik Puistola jyrättiin rajusti

Panu Mieho Patrik Puistola taklattiin - pallomeri.net

Tiistain Liiga-kierros sujui varsin synkissä merkeissä, sillä kaksi miestä kannettiin eri otteluissa paareilla ulos kaukalosta rajujen taklausten seurauksena.

Ensin Tampereella Pelicansin Taavi Vartiainen ajoi Tuukka Mäntylää sillä seurauksella, että Tappara-puolustaja jäi pitkäksi aikaa makaamaan jäähän ja vietiin lopulta paareilla ulos.

Katso tilanne: Video: Taavi Vartiainen jyräsi törkeällä tavalla Tuukka Mäntylän tajuttomaksi

Mainos alkaa:

Tämä ei suinkaan jäänyt illan – tai edes ensimmäisten erien – ainoaksi pelottavaksi tilanteeksi.

Jukurien ja Ilveksen välistä ottelua oli takana reilut kymmenen minuuttia, kun Jukurien hyökkääjä Patrik Puistola lähti tuomaan kiekkoa oman maalin takaa eikä lainkaan huomannut taklaamaan tulossa olevaa Panu Miehoa.

Miehon taklaus osui Puistolaan siten, että nuorukaisen pää retkahti rajusti ja hän jäi makaamaan verta vuotavana jään pintaan. Siitä matka jatkui lopulta paarien avulla niskatuen kanssa ulos kaukalosta. Mieho puolestaan sai taklauksestaan ulosajon.

Ensimmäinen erätauko alkoi poikkeuksellisesti jo ajassa 11:30, sillä jäällä oli niin paljon verta.

Puistolalla on nimetty Nuorten Leijonien MM-ryhmään, ja hänellä olisi mitä todennäköisimmin pian edessään Tshekissä pelattavat U20 MM-kisat, jotka käynnistyvät Tapaninpäivänä. Senkin puolesta on syytä toivoa, ettei kyseessä olisi vakavampi loukkaantuminen.

Patrik Puistola jäi Panu Miehon jyrän alle:


Pelaajat:
Joukkueet: