Patrik Laineen tuska jatkuu – Entinen NHL-tähti Jeremy Roenick antoi rajua kritiikkiä: ”Hoida homma ainakin omassa päässä”

Patrik Laineen tuska jatkuu – Entinen NHL-tähti Jeremy Roenick antoi rajua kritiikkiä: ”Hoida homma ainakin omassa päässä”

Patrik Laineen tuska on tällä hetkellä valtaisa, sillä suomalaishyökkääjä ei osu edes ladon seinään. 11 ottelussa on syntynyt vain yksi maali.

Viime yön ottelu Minnesotaa vastaan ei tuonut muutosta tilanteeseen, sillä Laine ei onnistunut tekemään ainuttakaan syöttöpistettä. Suomalaiselle merkittiin ottelussa yhteensä kymmenen laukausta, mistä ainoastaan kaksi meni maalia kohti.

Hyökkäyspään tehottomuus ei ole tällä hetkellä ainoa ongelma, sillä Jets-tähti on myös jatkuva riski omassa päässä. Laine oli pariin otteseen täysin ulapalla Wildia vastaan ja se oli lähellä maksaa Winnipegille myös maaleja. Tämän lisäksi suomalainen on jatkuvissa ongelmissa paineen alla, mikä aiheuttaa Jetsille todella pahoja kiekon menetyksiä.

Entinen huippupelaaja Jeremy Roenick tarttui Laineen otteisiin kiinni NHL on NBC -ohjelmassa, jossa mies antoi rajua kritiikkiä suomalaisen suuntaan.

– Jos et pysty pelaamaan hyökkäyssuuntaan, niin hoida homma ainakin omassa päässä, Roenick latasi ohjelmassa.

Patrik Laineen esitykset eivät miellytä Jeremy Roenickia

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!

Katso myös: Video: Alexander Ovechkin taklasi Zdeno Charan vaihtopenkin puolelle!

Jaa tämä:

Joukkueet:
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut