fbpx
Koti Jääkiekko-uutiset NHL Patrik Laine penkitettiin – päävalmentaja John Tortorella: ”Viimeinen asia, jonka haluan tehdä”

Patrik Laine penkitettiin – päävalmentaja John Tortorella: ”Viimeinen asia, jonka haluan tehdä”

Patrik Laine
Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jacketsin Patrik Laine laitettiin tylysti syömään tuppia maanantain ja tiistain välisenä yönä Carolina Hurricanesia vastaan.

Sunnuntaina kahdesti Carolinan verkkoon osunut Laine ei saanut mitään erityisoikeuksia, kun joukkueet kohtasivat uudemman kerran.

Laine pelasi ottelun viimeisen vaihtonsa toisen erän loppupuolella. Tuolloin laiska pelaaminen kostautui maalin muodossa ja Carolina iski 2-2-osuman.

Päävalmentaja John Tortorella ei antanut suomalaishyökkääjälle enää peliaikaa, vaan Laine istui kiltisti penkin päässä.

Mainos alkaa

Laineen penkitys puhutti ottelun jälkeen ja Tortorella sai vastata ahkerasti kysymyksiin. Luotsi ei kuitenkaan myöntänyt, että penkitys johtuisi yhdestä ainoasta tilanteesta.

– Kyse ei ollut yksittäisestä tilanteesta. Tähän liittyy useita asioita, ja ne pysyvät pukuhuoneen sisällä, Tortorella ilmoitti pressissä.

– Teen mitä minun täytyy. Viimeinen asia, jonka haluan tehdä on penkittää pelaaja. Mutta jos minun täytyy tehdä se, minun täytyy tehdä se, Tortorella jatkoi medialle.

Päävalmentaja on tullut tunnetuksi uransa varrella siitä, että tähtipelaajatkaan eivät saa armoa, mikäli homma ei kaukalossa edistä joukkueen peliä. Rehellinen ja tulisieluinen valmentaja kertoi, että tilanne tullaan käymään Laineen kanssa läpi.

– Olen varma, että minä ja ”Patty” keskustelemme asioista, joita odotamme ja yritämme saada hänet ymmärtämään. Aion myös kuunnella häntä, Tortorella totesi lehdistötilaisuudessa.

Columbus voitti lopulta Carolinan numeroin 3-2 ja sai maukkaan revanssin sunnuntaista.

Patrik Laine oli iso puheenaihe Tortorellan lehdistötilaisuudessa

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen YouTubesta!


Pelaajat:
Joukkueet: