Video: Patrik Laine katkaisi maalittoman putkensa komealla tavalla

Video: Patrik Laine katkaisi maalittoman putkensa komealla tavalla

Winnipeg Jetsin Patrik Laine katkaisi kuuden ottelun maalittoman putkensa, kun Jets isännöi sunnuntain NHL-kierroksella Anaheim Ducksia.

Laineen osuma nähtiin toisen erän alussa, kun hän pääsi karkaamaan Bryan Littlen kanssa kahdella yhtä vastaan hyökkäykseen. Little jakoi kiekon Laineelle, joka painoi kiekon tyylikkäästi one-timerista verkon perukoille.

Tapparan kasvatista tuli samalla vasta NHL:n seitsemäs pelaaja, joka on pystynyt iskemään runkosarjassa vähintään 25 maalia kolmella eri kaudella ennen 21 vuoden ikää. Aiemmin samaan temppuun ovat pystyneet Wayne GretzkyBobby CarpenterDale HawerchukBrian BellowsJimmy Carson ja Ilya Kovalchuk.

Laineella on tällä kaudella kasassa 25 osumaa, millä hän jakaa maalipörssin 12. sijaa. Joulukuun puolenvälin jälkeen suomalaishyökkääjä on kuitenkin osunut vain kerran, mikä on saanut monet arvostelemaan hänen otteitaan varsin kovinkin sanankääntein.

Jets voitti sunnuntain ottelun lopulta jatkoajan jälkeen lukemin 4-3. Matsin tarkemmat tilastot voit katsastaa NHL:n sivuilta.

Tsekkaa myös: Video: Sebastian Aho iski hattutempun Nashvillea vastaan!

Patrik Laine katkaisi maalittoman putkensa:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTube-kanavalla.

Jaa tämä:

Joukkueet: ,
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut