Patrik Laine palasi kaukaloon ryminällä – namutteli ketjukaverinsa kanssa upean maalin

Patrik Laine Columbus Blue Jackets / Pallomeri.net

Patrik Laine palasi Columbuksen riveihin pitkän loukkaantumisen jälkeen ja pääsi heti rytmiin iskien maalin komean kuvion päätteeksi.

Columbus Blue Jackets voitti Nashville Predatorsin rankkarikisan jälkeen maalein 4-3 ja ottelu oli jo sikälikin hieno, että Columbuksen Patrik Laine pääsi pelaamaan ensimmäisen pelinsä lähes kahteen kuukauteen.

Loukkaantumisestaan toipunut Laine olikin hyvällä pelipäällä ja nousi esiin toisen erän alkajaisiksi tekemällä maalin. Maali syntyi varsin komealla tavalla seinäsyöttökuvion päätteeksi.

Columbus voitti kiekon takaisin hyökkäysalueella ja Laine sai kiekon Boone Jenneriltä. Laine eteni hiukan maalia kohti kunnes antoi levityssyötön toiseen laitaan Jakub Voracekille.

Voracek puolestaan haistoi oitis, mitä ketjukaveri oli kokkailemassa ja lähetti kiekon välittömästi paluupostina takatolpalle, jonne Laine oli syötön annettuaan hiippaillut.

Nashville-veskari David Rittich potkaisi maalin pois paikaltaan sännätessä Voracekin syötön perään, mutta oli myöhässä ja Laine sai putata kiekon siirtyneeseen maaliin.

Patrik Laine ja Jakub Voracek namuttelevat kiekon kauniisti Nashvillen häkkiin:

Katso myös: NHL-tuomarille meinasi käydä nolo moka – oli passittaa väärän Capitals-pelaajan jäähylle


Pelaajat:
Joukkueet: