Edmonton-veskari nukahti pahasti – Patrik Laine rankaisi lähes nollakulmasta

Patrik Laine Columbus Blue Jackets

Edmonton-vahti Jack Campbell nukahti pahalla hetkellä ja Patrik Laine käytti tilaisuutensa niitaten kiekon maalin ja Campbellin vaihtoon.

Columbus Blue Jackets voitti Edmonton Oilersin maalirikkaaksi jännitysnäytelmäksi äityneen ottelun maalein 6-5, mutta vielä toisen erän alkupuolella näytti siltä, että Blue Jackets tulee teurastamaan Oilersin mennen tullen.

Blue Jackets näet johti noin 26 minuutin pelin jälkeen jo 4-0 ja Patrik Laineella oli kunnia niitata joukkueensa neljäs koppa. Tämä tapahtui aika puolihuolimattomalla tavalla, kun Oilers-veskari Jack Campbellille sattui paha nukahdus.

Hän jämähti paikoilleen, kun kiekko tuli lähes nollakulmassa olleelle Laineelle. Hän huomasi, ettei Campbell ole tilanteessa mukana ja latasi kiekon sisään ohi hölmistyneen Campbellin.

Campbellin peli päättyi tähän maaliin ja vahdinvaihto näemmä toimi herätyksenä, sillä Oilers kiri tasoihin hyvissä ajoin ennen erän päätöstä.

Patrik Laine pistää kiekon lähes nollakulmasta ohi Edmontonin Jack Campbellin:

Katso myös: Törkeää filmausta Allsvenskanissa – MoDo:n Josef Ingman yritti kahdesti suolata jäähyä samalle vastustajalle


Pelaajat:
Joukkueet: