Kaksijakoinen kaudenavaus – Patrik Laine maalasi upeasti armottomalla rannarilla ja loukkaantui epäonnisesti

Patrik Laine Columbus Blue Jackets

Columbuksen Patrik Laine koki kolikon molemmat puolet kaudenavauksessaan, kun upeaa maalia säesti ikävä loukkaantuminen.

Columbus Blue Jacketsin kaudenavauksesta tuli mollivoittoinen reissu, sillä kotijoukkue Carolina Hurricanes paiskoi taululle 4-1-lukemat. Tunnelmia ei varsinaisesti ylentänyt se, että Blue Jacketsin ainokaisen ampuneen Patrik Laineen peli päättyi ennen aikojaan ikävän näköiseen loukkaantumiseen.

Laine iski sinitakkien kauden avausmaalin ottelun toisessa erässä, kun sitä oli pelattu vaivaiset 11 sekuntia. Hurricanesin oltua rakentamassa hyökkäystä iski puolustaja Zach Werenski siniviivalta hyökkääjää vastaan ja sai sohaistua kiekon irti. Peliväline päätyi suoraan Laineen lapaan, eikä tämä erehtynyt. Laine riipaisi terävän ja millintarkan rannekudin aivan kilpikäden yläpesään.

Myöhemmin toisessa erässä Laineen peli päättyi, kun hän loukkaantui päätytilanteessa. Hurricanesin puolustaja Brett Pesce tuli taklaamaan Lainetta ja Laineen oikea käsi jäi epäonnisesti Pescen ja laidan väliin. Laineen kyynärpää näytti vääntyvän yli. Hän tuskaili vähän aikaa penkillä, kunnes hänet saateltiin koppiin, eikä Laine enää palannut peliin.

Patrik Laine painaa millintarkan rannelaukauksen yläpesään:

Laineen peli päättyy epäonnisesti tämän tilanteen seurauksena:

Katso myös: Jori Lehterä jakeli herkkupaloja CHL:ssä – ovela syöttö selän takaa ja upea no look -passi takatolpalle


Pelaajat:
Joukkueet: