Video: Patrik Laine loukkaantui erikoisen tilanteen seurauksena

Patrik Laine Mark Giordano nhl - pallomeri.net

Winnipeg Jetsin pudotuspelit alkoivat todella ikävällä tavalla, sillä joukkue hävisi Calgary Flamesille, minkä lisäksi niin Patrik Laine kuin Mark Scheifelekin loukkaantuivat.

Scheifele loukkasi avauserässä pahan näköisesti jalkansa Calgaryn Matthew Tkachukin taklauksessa. Scheifele talutettiin koppiin ja ainakin miehen reaktioista oli pääteltävissä, että jotain hajosi.

Lisää lunta tupaan tuli päätöserässä, kun myös Laine jätti kaukalon. Suomalaishyökkääjän loukkaantuminen olikin sitten hieman erikoisempaa sorttia, sillä Laine taklasi Mark Giordanoa kyynärpäällä ja pyyteli holtittomuuttaan välittömästi anteeksi.

Flames-kapteeni ei kuitenkaan playoffs-henkeen perääntynyt vaan he kävivät Laineen kanssa pienen miekkailutuokion, jossa hiilikuitua jaeltiin puolin ja toisin.

Mainos alkaa

Laine piteli tilanteen jälkeen rannettaan vaihtopenkillä, minkä jälkeen hän poistui pukuhuoneen puolelle. Jets-luotsi Paul Maurice kuitenkin sanoi ottelun jälkeen, ettei loukkaantuminen tullut Giordanon mailaniskusta vaan suomalainen väänsi kätensä mitä ilmeisimmin jo aiemmassa taklaustilanteessa.

Flames voitti ottelun lukemin 4-1. Tarkemmat tilastot voit käydä selailemassa NHL:n sivuilla.

Patrik Laine loukkaantui pudotuspeliavauksessa: