Patrik Laine antoi tykkinsä laulaa – sivalsi kiekon kahdesti Buffalon reppuun

Patrik Laine Columbus Blue Jackets

Columbus Blue Jacketsin Patrik Laine tykitti kaksi maalia Buffalon verkkoon, mutta maalit olivat rökäletappion rinnalla laiha lohtu.

Columbus Blue Jacketsin pakka romahti totaalisesti jo avauserässä kotiottelussa Buffalo Sabresia vastaan, kun oma verkko heilui peräti kuudesti. Columbus ei saanut riittävää kiriä aikaiseksi, mutta positiivista suomalaisväriä sentään kaukalossa nähtiin, kun Patrik Laineen ruoska puhui kahdesti.

Laine teki joukkueensa ensimmäisen ja kolmannen osuman. Ensimmäinen syntyi vastahyökkäyksestä, jonka päätteeksi Laineen rannari upposi sisään. Veto osui Buffalon veskariin, mutta oli riittävän voimakas upotakseen siitä huolimatta maaliin asti.

Mainos alkaa:

Laineen toinen maali näki päivänvalon kolmannen erän alkupuolella, kun hän viimeisteli pienehköstä kulmasta hienosti pelatun hyökkäyksen. Laine latasi kiekon pönttöön todella vihaisella ja täysin armottomalla laukauksella.

Buffalo oli kuitenkin selvästi parempi lukemin 9-4.

Columbuksen Patrik Laine niittasi kiekon kahdesti Buffalon verkkoon:

https://twitter.com/ViaplayUrheilu/status/1600706658102960128

Katso myös: Liigajumbo SaiPa sai kunnon rökityksen kotikaukalossa – “Pyydän anteeksi jokaiselta, joka tänne tänään tuli”


Pelaajat:
Joukkueet: