Klassikkovideo: Patrik Laine dominoi kaukalossa 13-vuotiaana

Patrik Laine - pallomeri.net

10 vuotta sitten Tapparan C-junnuissa pelannut Patrik Laine ei jättänyt vastustajille mitään jakoa, kun nuorukainen peippaili puolustajia miten tahtoi.

Kuten kaikki tietävät, niin tällä hetkellä Laine on yksi NHL:n kuumimmista maalitykeistä, joka sai kesällä massiivisen jatkosopimuksen Columbus Blue Jacketsin paitaan.

Jo nuorena poikana snaipperi esitteli huikeaa laukaustaan sekä lukuisia näyttäviä harhautuksiaan. Laine piti täysin pilkkanaan vastustajia. Ylivertainen, isokokoinen luistelija ja terävä laukaus oli aika pelottava yhdistelmä myös nuoremmissa ikäluokissa.

Tehopisteet kertoivat potentiaalista

Kaudella 2012-2013 Laine iski Tapparan paidassa C-nuorten SM-karsintasarjassa sekä SM-sarjassa yhteensä 45 tehopistettä (28+17). Otteluita hän pelasi vain 16. Samalla kaudella B-nuorten SM-sarjassa tehoja syntyi 27 peliin 17+9=26.

Alla on koostevideo, johon on kerätty Laineen ja hänen joukkuetoverinsa Otto Mäkisen parhaita suorituksia. Mäkinen pelaa nykyisin Liigaa Jukureiden paidassa, jossa kaudella 2021-2022 syntyi 23 tehopistettä.

Patrik Laine dominoi 13-vuotiaana:

Jos alla oleva video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ LINKISTÄ (YouTube).


Pelaajat: