Patrik Laine allekirjoitti jatkosopimuksen Columbus Blue Jacketsin kanssa

Patrik Laine Columbus maali nhl - pallomeri.net

Columbus Blue Jacketsin suomalaishyökkääjä Patrik Laine on tehnyt seuransa kanssa odotetusti yksivuotisen jatkosopimuksen. Asiasta uutisoivat useat arvostetut NHL-toimittajat.

Surkean kauden pelanneen Laineen sopimus päättyi kuluvaan sesonkiin, mutta tästä huolimatta Columbuksella on hyökkääjän oikeudet hallussaan. Columbuksen kerrottiin jo aikaisemmin tarjonneen Laineelle yksivuotista sopimusta, joka takaisi kausituloiksi 7,5 miljoonaa dollaria. Tämä on NHL:n sääntöjen mukaan pienin mahdollinen palkka, jota Columbus saa Laineelle ehdottaa edellisen sopimuksen pohjalta.

Laineella ei juurikaan vaihtoehtoja ollut neuvotteluissa, koska viime kausi meni niin penkin alle. Näin ollen suomalaishyökkääjä jatkaa tulevalla kaudella Columbuksen riveissä. Columbus pitää edelleen Laineen pelaajaoikeudet ensi kauden jälkeen, joten se pääsee lyhyestä sopimuksesta huolimatta neuvottelemaan ensimmäisenä jatkosta vuodenkin päästä.

Laineen kannalta tuleva sesonki on uran tärkein, sillä suomalaistähden on löydettävä jälleen suunta pelilleen ja palattava NHL:n pelätyimpien maalintekijöiden joukkoon.

Lue myös: Alexander Ovechkin solmi jättimäisen jatkosopimuksen – jatkaa Washingtonissa ainakin seuraavat viisi kautta


Pelaajat:
Joukkueet: