Patrik Laine siirtyy innoissaan Columbukseen – debyyttiä saadaan vielä odotella käytännön asioiden vuoksi

Patrik Laine Laineen v sport
Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jackets teki melkoisen kaupan lauantaina, minkä johdosta suomalaistähti Patrik Laine siirtyy joukkueen riveihin.

Columbus sai kaupattua kiukuttelevan ykkössentterinsä Pierre-Luc Duboisin Winnipeg Jetsiin ja vaihdossa tuli Laine sekä Jack Roslovic.

Laineelle siirtyminen on ainakin mieluisa, mikäli suomalaisen agenttia on uskominen.

– Hän on hyvin innoissaan siirtymisestä Columbukseen. Hän on saanut jo viestejä uusilta joukkuetovereiltaan, minkä lisäksi hän on puhunut sekä valmentajan että GM:n kanssa. Teemme suunnitelmia, jotta hän pääsee Columbukseen mahdollisimman pian aloittamaan karanteeninsa, Laineen agentti Andy Scott totesi The Athleticille.

Laineen debyyttiä odotetaan Columbuksessa varmasti kuin kuuta nousevaa, mutta vielä menee päiviä ennen kuin suomalaistykki nähdään kokoonpanossa. Nimittäin The Athleticin toimittaja Aaron Portzline tietää kertoa, että edessä on vielä käytännön asioita, jotka hidastavat ensi-iltaa.

Laineen on ensiksi saatava työviisumi Yhdysvaltojen puolelle, koska aikaisemmin hän on pelannut Kanadan puolella. Tämän lisäksi suomalaisen on hoidettava NHL:n koronaprotokollaan liittyvät asiat. Portzlinen mukaan näissä asioissa menee ainakin muutamia päiviä.


Pelaajat: