Patrik Laine hyllytettiin ainakin tulevasta pelistä – valmentajalta karuja kommentteja

Patrik Laine Patrik Laineesta
Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jacketsin yksi suurimmista tähdistä Patrik Laine seuraa ainakin tulevan kamppailun katsomon puolelta.

Laineen alkukausi on ollut katastrofaalinen, kuten myös koko Columbuksen. Nyt päävalmentaja Pascal Vincent tekee todella kovan ratkaisun, sillä suomalaistähti tiputettiin ulos kokoonpanosta vierasottelussa Philadelphia Flyersia vastaan.

8,7 miljoonaa dollaria kaudesta tienaava Laine on tehnyt tällä kaudella yhdeksään otteluun tehot 2+1. Tehojen lisäksi hukassa on ollut myös moni muu asia, joten ei ole ihme, että hyökkääjän herättely vaatii nyt kovempia toimenpiteitä, sillä edes viime otteluiden penkitykset eivät ole auttaneet.

Lue myös: Patrik Laine jakoi kohtalokkaan harhasyötön – penkitettiin jälleen loppumatsin ajaksi

Vincent antoikin melko tylyjä kommentteja medialle hyllytykseen liittyen, joten se kertoo koko kuvan siitä, miten pettyneitä organisaatiossa ollaan Laineen otteisiin.

– Se oli vaikea keskustelu, mutta yksikään pelaaja ei ole isompi kuin joukkue (Blue Jackets), Blue Jacketsin päävalmentaja Pascal Vincent kommentoi hyllytystä.

– Hän ei ole tyytyväinen päätökseen. Älkää ymmärtäkö minua väärin. Mutta tällä hetkellä Pattyn on hengitettävä syvään, palattava takaisin työntekoon ja saatava kosketuksensa, laukauksensa ja itseluottamuksensa takaisin, Vincent jatkoi.


Pelaajat:
Joukkueet: