Hurja vire sen kuin jatkuu – Patrik Laine ampui upean jatkoaikamaalin

Patrik Laine jatkoaikamaali Columbus Toronto - Pallomeri.net

Patrik Laine on ollut viime aikoina hurjassa vireessä NHL:ssä, eikä tämä vire näyttänyt hyytymisen merkkejä tiistain kierroksellakaan, kun Columbus Blue Jackets kaatoi Toronto Maple Leafsin.

Vierasjoukkue Toronto meni avauserässä johtoon Michael Buntingin osumalla, mutta toisen erän alkupuoliskolla Columbus pääsi ylivoimahyökkäykseen, jonka päätteeksi Patrik Laineen rannaripiiska puhui b-pisteen kaaren tuntumasta ja peli oli tasan.

Varsinaisella peliajalla päädyttiin lopulta 3-3-tulokseen, joten edessä oli jatkoaika. Sitä oli takana vain parikymmentä sekuntia, kun Laine sai kiekon haltuunsa ja vanha tuttu rannepiiska puhui jälleen karua kieltään kiekon löytäessä tiensä vieraiden rysään.

Suomalaishyökkääjä on viimeistellyt viimeiseen yhdeksään otteluun peräti 12 osumaa, ja hän onkin tällä hetkellä koko liigan kuumin maalien – ja myös pisteiden – tekijä.

Nyt käynnissä olevan 10 ottelun mittaisen pisteputken aikana Laine on merkkauttanut 12 maalinsa lisäksi 8 syöttöpistettä. Yhteensä tämän kauden 31 ottelussa mies on tehtaillut pisteet 18+17=35.

Patrik Laine osui ensin varsinaisella peliajalla:

Ja sinetöi myös jatkoaikaratkaisun:

Jos videot eivät näy, voit katsoa ne myös Hockey Dailyn Twitter-tilillä.


Pelaajat:
Joukkueet: