Patrik Laine kärsi selkävammoista läpi kauden – ”En lähde MM-kisoihin”

Patrik Laineen Patrik Laine Winnipeg Jets NHL / Pallomeri.net

Winnipeg Jetsin suomalaistähti Patrik Laine kertoi kauden päättäneessä lehdistötilaisuudessaan pelanneensa tällä kaudella loukkaantuneena.

Laineen ja Jetsin kausi päättyi suureen pettymykseen, kun laulukuoro kutsui heti pudotuspelien avauskierroksella St. Louis Bluesia vastaan. Suomalaistähteä on turha kuitenkaan odotella jääkiekon MM-kisoihin, sillä kautta ovat varjostaneet vammat.

– En lähde MM-kisoihin, Patrik Laine totesi ytimekkäästi toimittajille lehdistötilaisuudessa.

Laine kertoi kärsineensä kauden aikana selkävammasta, mutta Jets-tähti totesi välittömästi, että se ei ollut suinkaan syy heikkoon vireeseen, mikä nosti päätään kauden aikana.

Mainos alkaa

– Olen yrittänyt hoitaa selkää kuntoon viimeiset pari vuotta, mutta vaivat tuntuvat aina uusiutuvan. En tiedä miksi. Teen parhaani, että saisin selän kuntoon. Toivon mukaan pitkä kesäloma auttaa. Ja toivon mukaan selkä ei ole ensi kaudella yhtä kivulias, Laine totesi NHL.comin mukaan.

– Turha näitä vaivoja on käyttää tekosyynä. Pystyin kuitenkin pelaamaan ja pelasin ihan hyvin, Jets-hyökkääjä totesi perään NHL.comin mukaan.

Laine ei ollut suinkaan ainut Winnipegin pelaaja, jolla oli ongelmia loukkaantumisen kanssa. Nimittäin tanskalainen Nikolaj Ehlers mursi jalkansa St. Louis -ottelusarjan viidennessä pelissä. Hyökkääjä ei kuitenkaan jättänyt kautta kesken, vaan mies nähtiin kaukalossa myös kuudennessa ottelussa. Tämäkään ei auttanut, vaan tuloksena oli kauden päättänyt tappio.


Pelaajat:
Joukkueet: