TSN:n Patrik Laine vaihtamassa maisemaa – Blue Jackets ja Laine etsivät yhdessä ratkaisua kaupan toteutumiselle

Patrik Laine Columbus Blue Jackets

TSN:n sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrun kertoo, että Columbus Blue Jackets ja Patrik Laine tutkivat yhdessä kauppamahdollisuuksia.

Columbus Blue Jacketsin ja Patrik Laineen tiet ovat eroamassa. Kanadalaiskanava TSN:n tietojen mukaan Laine haluaa jatkaa uraansa muualla. TSN:n sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrun raportoi torstaina Insider Trading -ohjelman lähetyksessä, että Laine ja Columbus etsivät yhdessä ratkaisua kaupan viemiseksi maaliin.

Kauppakumppanin löytämistä vaikeuttaa luonnollisesti Laineen pahasti ylihintainen sopimus, joka takaa hänelle peräti 8,7 miljoonan dollarin vuosipalkan. Sopimus on myös voimassa vielä kaksi kautta kesään 2026 asti.

Mainos alkaa:

Viisi kautta Columbuksessa pelannut Laine teki päättyneellä kaudella 18 ottelussa kuusi maalia ja yhdeksän tehopistettä. Suomalaishyökkääjän kausi oli pahasti rikkonainen kahden loukkaantumisen takia. Laineen kausi päättyi tammikuussa, kun liittyi NHL:n pelaajayhdistyksen tukiohjelmaan mielenterveysongelmien vuoksi.

Tämän lisäksi hän kävi hiljattain myös olkapääleikkauksessa. Operaatio ei tosin ollut mediatietojen mukaan iso, vaan olkapäätä putsattiin tähystysleikkauksella.

Tsekkaa myös: Tuleeko neljäs mestaruus putkeen? Tässä Tapparan sopimustilanne Liiga-kaudelle 2024-25!


Pelaajat:
Joukkueet: