Lähde: Pelicansin Patrik Bartosak hyökkäsi oman isänsä kimppuun – kuristi ja hakkasi päätä naapurin oveen

Patrik Bartosak
Kuva: Getty Images

Pelicansin maalivahti Patrik Bartosak on ajautunut kotimaassa ison kohun keskelle, sillä miehen kerrotaan käyneen isänsä kimppuun. Asiasta uutisoi iSport.cz-sivusto.

Kesken viime kauden takaisin Pelicansiin saapuneella Bartosakilla on sopimus lahtelaisseuran kanssa kaudesta 2022-2023. Nyt kuitenkin maalivahti on todellisen kohun keskellä, kun iSport.cz-sivusto uutisoi miehen käyneen isänsä kimppuun.

Isän mukaan hän oli hoitamassa poikansa lasta, kun Patrik oli tarttunut häntä kurkusta kiinni ja raahannut rappukäytävään. Siellä hän oli hakannut isänsä päätä naapurin oveen.

Dusan Bartosak teki hyökkäyksestä ilmoituksen poliisille. Isän mukaan kyseessä ei ollut suinkaan ensimmäinen kerta, kun Patrik käyttäytyy väkivaltaisesti. Aikaisemmin hyökkäyksen kohteeksi on joutunut isän lisäksi myös hänen veljensä.

Maalivahdilla on synkkää historiaa, sillä vuonna 2015 mies erotettiin Los Angeles Kingsin organisaatiosta, kun Bartosakin todettiin käyneen tyttöystävänsä kimppuun. Vuonna 2019 Patrik Bartosak puolestaan syyllistyi rattijuopumukseen.


Pelaajat:
Joukkueet: