Video: Patrick Kane heitti kiekon pikkufanille – reaktio puhdasta iloa parhaimmillaan

Video: Patrick Kane heitti kiekon pikkufanille – reaktio puhdasta iloa parhaimmillaan

Chicago Blackhawksin Patrick Kane teki yhden fanin päivästä ikimuistoisen sunnuntaina Edmonton Oilersia vastaan pelatun ottelun alkulämmön aikana.

Nuorukaisen reaktio näytti, että kiekko löysi tiensä juuri oikeaan osoitteeseen.

Myös itse ottelu oli United Centerin kotiyleisölle mieluinen, sillä Blackhawks voitti sen 4-1. Chicagolaisten maaleista vastasivat Nick Schmaltz, Alex DeBrincat, Brandon Saad ja Jordan Oesterle. Oilersin ainokaisen viimeisteli Darnell Nurse.

Patrick Kane yllättää pienen fanin:

Jos alla oleva video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ LINKISTÄ (Twitter).

Myös Washington Capitalsin ruotsalaishyökkäjä Nicklas Bäckström ilahdutti pientä fania sunnuntaina St. Louis Bluesia vastaan pelatun ottelun jälkeen.

Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittu Bäckström heitti katsomoon kiekon ja sen itselleen saanut nuori fani oli yllätyksestä lievästi sanottuna fiiliksissä.

Capitals voitti ottelun jatkoajan jälkeen 4-3. Bäckströmin tehot ottelussa olivat 1+1, kun hänelle merkittiin syöttöpiste 2-2-tasoitusmaaliin ja ruotsalainen vastasi jatkoajalla syntyneestä osumasta.

Voitto oli Capitalsille neljäs perättäinen ja kolme näistä voitoista on tullut vasta varsinaisen peliajan jälkeen. Joukkue on Läntisen konferenssin kakkospaikalla 55 pisteellä, mutta kahden pisteen päässä perässä olevalla Boston Bruinsilla on kaksi ottelua vähemmän pelattuna.

Myös Nicklas Bäckström järjesti ikimuistoisen yllätyksen:

Jos alla oleva video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ LINKISTÄ (Twitter).

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut